תיקון עולם

doron1955

New member
תיקון עולם

מדוע אנו מותרים על הדיאלוג הפשוט הלוא בצלמו ובדמותו ברא אותנו בכל סיפורי התנך אלוהים לעולם לא סרב לדיאלוג אפילו עם השטן הוא מדבר בספר איוב כאחד האדם במשך ההסטוריה המציאות השתנתה ותיקונים שונים נעשו ונראה שמשהו קפא על שמריו בתקופת התנ"ך ריח הקרבן ריצה את השם אך היום אין העלאת קרבנות לדעתי זוהי תנועת העידון שלנו גן העדן אינו אלא עידון אנו הולכים ומעדנים את הוויתינו בימים האחרונים התקיים אצלינו ביישוב ברית מילה ביום שישי בבוקר נשמעה נגינת חליל ותוף אך באויר הורגשה עגמומיות האם יש מקום לתיקונים במנהגים ובמצוות האם הפסוק ומלתם את ערלת לבבכם מרמז שערלה יכולה להיות רוחנית ומילה אינה בהכרח עם סכין

gdisrael

New member
גם, לא במקום

עם זאת 'והוא צרח בכאב... והם קראו הידד ! שמחים בכאבו' - אני לא יודע באיזה כפר אתה גדלת. אני, ברוב הבריתות שהייתי, רוב הבנות בכלל לא היו מסוגלות להסתכל, והאמא\\סבתא פרצו בבכי. קראו הידד ? שמחים בכאבו ? אולי באמת זה היה ב - 1984, לא בבית ספרינו, לפחות ...

doron1955

New member
תגובה עיניינית

חבל שאתם שופכים את התינוק עם המים מצטער שהציטוט בחתימתי מקומם זה באמת מזעזע הטקס הזה מי שלא מזדעזע מברית המילה מדחיק את רגשותיו ובכלל הדיאלוג האלוהי הוא הנושא שהעלתי בשרשור האם יש מקום לדיאלוג ביני לבין האל דיאלוג ישיר ופשוט לכל אורך התנ"ך אלוהים מדבר מקשיב מגיב כועס ומתרצה מותר לשאול חשוב לשאול מהותי לשאול

mgb

New member
../images/Emo186.gifבעתה עניינית..../images/Emo5.gif

בס"ד כן..השאלה מהו "התינוק" ומהם ה"מים".. אתה בגלל רגישות אפיקורסית שופך את מצוות המילה שבזכותה אתה בכלל חי בארץ הזאת ובזכותה אתה מעז להקיא דברי כפירה שלא היו מביישים את "מיטב" שונאי ישראל.. יחד עם ביזוי המצווה אתה מבזה את המים "מקור מים חיים" זו התורה הקדושה!! למה בכלל נכנסת לפורום הזה? לשכנע אותנו בכפירותיך! חפש לך דמגוגיה במקום אחר!!!

doron1955

New member
תודה ולהתראות

לא הצלחתי לתקשר אתה מתרשם מהקליפה ולא מהתכן וחבל גם הקליפה הדקה של השקד מכילה ציאניד בכל אופן אסכם ואסתלק אינני כופר באלוהים ויתכן ואני דתי לא פחות אני מאמין שאלוהים מעוניין בדיאלוג חיי אלוהים לומד ומתפתח ומשתנה היצירה האלוהית עברה תהפוכות ושינויים הבריאה הראשונה עד כדי כך איכזבה את האל עד שהוא שוטף הכל במבול יתכן וגם היום יש מקום לשינוי יתכן והקפאון הזה בעכרינו ממצבינו הקיומי היום ניתן לראות שעדיין לא הגענו לשלמות אנחנו משתנים זהו חוק טבע

kren2

New member
שבת שלום !

בס"ד מה יש לך נגד ברית מילה ??????????????? וזה גם לא מעניין אותי מה יש לךנגד ברית מילה אבל ברית המילה היא ברית בן התינוק הנולד לקב"ה ולא רק שבגיל קטן התינוקות לא מרגישים לום וזה עובר ועוד מצאו שזה מונע איידס כי בעורלה יש כל מיני חיידקים למינהם שגורמים לאיידס . שבת שלום !

למעלה