תיקון, משומש וחדש

טובהמ

New member
תיקון, משומש וחדש

אז ככה: מחשב קומפאק, מסדרת פרסריו. אחרי ברורים בשתי מעבדות שונות ובמרכז תמיכה(HP נורא משתדלים עכשיו להראות שהם שפרו את השרות), התברר שהסיבה שבגללה המחשב לא קורא דיסקים של DVDומאגר מידע חשוב לי (אבל כן קורא דיסקים רגילים), היא בעיה בהעברת המידע מהכונן ללוח האם. הצעת המחיר שנתנה לי להחלפה של הלוח, היא 2330 ש"ח (בלבד). שאלותי: א. האם שווה לנסות לקבל הצעת מחיר מעוד מקום או שאלה המחירים? ב. האם יש לי סיכוי למכור אותו ובאיזה מחיר? (חוץ מהבעיה הזו המחשב מצויין. בן שנתיים) ג. הצרכים העיקריים שלי הם מעבד תמלילים, אינטרנט והפעלת מאגרי מידע. לא צריכה יותר מזה. האם אוכל למצוא משומש באזור האלפיים ש"ח, או שלא שווה להמר אפילו. ד. כל עצה נוספת תתקבל בברכה. תודה!

תשובות

א) המחיר הזה הגיוני, קשה לי להאמין שתקבלי הצעה יותר זולה. ב) עם התקלה לא נראה לי שתצליחי למכור אותו. ג) נסי לחפש בלוחות הפורום ויש גם בטאגליין שרשור עם מקומות שניתן למצוא בהם נייד משומש. באופן כללי המחיר הזה אכן הגיוני אבל הוא בהחלט יקר, שליש ממחיר של נייד חדש.

מעבד סלרון ובגלל זה הוא זול

לא מת עליהם אבל זה תלוי בצרכים שלך, יכול מאוד להיות שזה יספיק לך. באופן כללי R50E זהו נייד מומלץ.

טובהמ

New member
עד היום הספיק לי

וגם הזכרון שלו יחסית גדול. חסרון: הוא די כבד. כרגע נראה לי שאני אחכה עם חדש. בחודשיים הקרובים אני בלאו הכי בבית, ויכולה לעבוד על הנייח. אח"כ נראה. אולי עד אז יהיה שינוי משמעותי בשוק או נס דומה.

../images/Emo124.gif נמחק מכאן חלק משרשור

אשר פוגע בציבור אנשים, אני מבקש להפסיק את הדיון על כך. תודה

טובהמ

New member
תודה לכולכם

אשמח אם תפנו אותי לקישורי פורום וכו' על מדריך לרכישת חדש/משומש בטח יש לכם כאלה.

OrenA73

New member
אתה פריאר אם תמכור את הנייד

כולה לא קורא DVD , זה לא סוף העולם. האם ניסת להחליף כונן והבעיה נישארה. לפי דעתי, הבעיה בכונן ולא בלוח האם, בכול אופן תמיד תוכל לחבר כונן DVD חיצוני דרך USB. אל תהייה פריאר

יאיר B

New member
היא אמרה שהיא צריכה את המחשב

לשימוש עם מאגר מידע שנמצא על DVD. מכאן שכונן ה-DVD הוא הרכיב החשוב לה ביותר במחשב. לקנות כונן נייד זה לא פתרון כי אז המחשב לא יהיה עוד נייד (אתה מוסיף לה עוד כ-4 ק"ג למשקל הנשיאה - לא הולך ברגל).

OrenA73

New member
יאיר B

לא נתקלתי בתקלה מסוג זה, שהכונן קורא אך ורק CD, אך מסרב לקרוא DVD . לכן לפי דעתי, הלוח אם תקין וסתם תחנת השירות רצתה לעשות כסף. שתנסה להחליף DVD .

טל שו

New member
אולי תוכנה נוספת

כמו: power DVD תוכל לעזור ואולי אולי זה לא כונן DVD בכלל?...

יאיר B

New member
איפה אפשר למצוא כונן כזה למחשב שלה?

מישהו בפורום הזה פעם אמר ש-HP לא מוכרת חלקי חילוף באופן פרטי, אז נראה שיהיה קשה למצוא טכנאי שיהיה לו כונן כזה בדיוק (מחשב ישן מפורק?). כמובן שיש סיכוי שהם צודקים ב-HP ואז היא תבזבז כמה מאות שקלים על סתם החלפת כונן שהיה תקין... זה הסיכון שלה.

למעלה