תיקון מסף אייפאק

Flakor

New member
תיקון מסף אייפאק

חרשתי את הפורום אבל לא מצאתי חנות או בית עסק לתיקון מסכי אייפאק מישהו מכיר ?

mikeoreli

New member
לנטקרוניקס

אני מציע לך לרדת מזה ולקנות חדש שכן מסך של סייען עולה הרבה מאוד כסף.

mikeoreli

New member
ל 5550

אמורה להיות עוד אחריות. בכל מקרה אם תשים לב לדיונים שנערכים בנושא לעיתים ההבדל בין תיקון מסך למכשיר חדש יכול להגיע ל200-300 דולר. בכל מקרה, עצה טובה תהיה לקנות נרתיק טוב ומגן מסך.

Y99

New member
הוא היה מוגן...../images/Emo123.gif

גם כיסוי פלסטיק קשיח של HP . וגם נרתיק העור המקורי. זה לא עזר.

mikeoreli

New member
אני מבין ששאלת

את השאלה בפוקט פריק. בעיקרון, כפי שאני הבנתי ואני מקווה רק "להבין" העלות של החלפת מסך שבור גבוהה מאוד עד שלרוב כדאי לקנות מכשיר חדש מאשר לתקן. לגבי ה5550 זו באמת שאלה טובה שכן המכשיר עולה הרבה כסף. לדעתי, אם עלות התיקון שווה לחצי או יותר ממחיר מכשיר חדש, לא שווה לתקן אלא לקנות חדש. שאלה קטנה, איך לעזאזל המסך נשבר כך עם נרתיק ? הקסיופיאה שלי נפלה מגובה מטר וחצי בלי נרתיק ולא קרה לה כלום (טוב היו כמה סימני דפיקה).

AYELET1

New member
לו'יד'ת איך הנרתיק של ה-55

אבל ממה ששמעתי מאיש מעבדה, מכשירי ה-HP אכן נוטים (יחסית) להשבר בנרתיק המקורי שלהם

Y99

New member
היתה לי הגנה כפולה.קשיח+נרתיק

ובכל זאת הוא נשבר. כתבתי מייל לחברת HP נראה מה הם אומרים. אני מקווה שהם יעזרו לי.

mikeoreli

New member
מה זה לו'יד'ת ?

כמו שראית הרבה זמן לא הייתי פה. זה סלנג חדש ?

2cookie

New member
לדעתי כן שווה

כי תחשוב שאתה קונה מכשיר במחיר של מסך. או שאולי כדאי לקנות יד שניה ולשמור אותו בצד- עד שלמישהו ימות מכשיר מעידכון ROM או משהו כזה.

mikeoreli

New member
אני אגיד לך את האמת

אם אין לו צורך בשרוולים וזיהוי טביעת אצבע. שייקנה 4150 ב2300 ש"ח, יותר קטן ועם ביצועים יותר טובים (לפי SPB) ועולה פחות. ושאלה לאיילת, בהנחה שהמכשיר הבא שלי יהיה ה 4700 של HP, עדיף יהיה לרכוש נרתיק אלומיניום על פני נרתיק עור ?

AYELET1

New member
הנרתיקים מאד יפים.

עור או אלומיניום? לדעתי עור, משום שזה שוקל פחות ניסיתי אלומיניום על הפאלם (אותו עקרון גם עם הפוקט, סביר להניח), שקלתי את שניהם. האלומיניום הוסיף 50 אחוז למשקל!!! זה המון (בפרט לאחת כמוני , שלוקחת את ה-PDA בתיק יחד עם עוד מחצי תכולת הבית
) אבל יש מי שהשיקול שלו אחר

למעלה