תיקון מכונת תפירה יודעים מי מתקן מכונת תפירה ברנינה מרדיקס ?????
ה הדור New member 25/4/13 #3 אם את תל-אביבית אני ממליצה על-+ פוגלר 5289437 03 אין לי אחוזים!! פשוט הוא הגון ואיש מקצוע מעולה
ש שש שבע New member 25/4/13 #5 שאלה טובה, המסרים שלי אליה לא נענו, אנימקוה שהיאשהכל בסדר , ורק אין לה אינטרנט
ל ליז 11 New member 28/4/13 #6 כלל הכבוד לך ששלחת לה מסרים היא היית מאוד חיובית ומאוד עזרה , אולי היא נעלבה ממשהו , לא נראה לי שהיא לא מחוברת לאינטרנט ,
כלל הכבוד לך ששלחת לה מסרים היא היית מאוד חיובית ומאוד עזרה , אולי היא נעלבה ממשהו , לא נראה לי שהיא לא מחוברת לאינטרנט ,
מ מצלתיים New member 28/4/13 #7 שמלת, חסרונך מורגש! תפקדי אותנו מדי פעם בשבוע שעבר העמוד של פיתוח השרוולים לא עלה ונכנסתי ללחץ. עכשיו הוא עולה.
שמלת, חסרונך מורגש! תפקדי אותנו מדי פעם בשבוע שעבר העמוד של פיתוח השרוולים לא עלה ונכנסתי ללחץ. עכשיו הוא עולה.
ל ליז 11 New member 29/4/13 #8 בזמנו אטי יעקובסון הייתה עימה בקשר אולי היא יכולה לברר לשלומה , זהו לא ניסיון לחדור לפרטיותה אלא מתוך דאגה לשלומה.
בזמנו אטי יעקובסון הייתה עימה בקשר אולי היא יכולה לברר לשלומה , זהו לא ניסיון לחדור לפרטיותה אלא מתוך דאגה לשלומה.