תיקון מכונות תפירה

fanyg

New member
תיקון מכונות תפירה

ברצוני להסב את תשומת לב כל משתמשי מכונות התפירה על מקרה שקרה לי אולי זה יעזור גם לכם להחליט אצל מי אתם מפקידים את מכונות התפירה שלכם יש לי מכונה ביתית יחסית ישנה שהיא סוס עבודה מהסוג שכבר לא מייצרים היום. יום אחד היא התחילה להוציא עשן ואחרי כמה ימים של עבודה לא משנה כמה לחצתי על הדוושה היא סירבה לזוז והמחט נעה באיטיות לקחתי אותה לחנות באחד העם פינת נחלת בנימין בת"א נאמר לי שצריך להחליף מנוע, כמובן שהסכמתי והשארתי אותה שם אבל עוד באותו הערב התייעצתי עם אנשים מביני דבר ונאמר לי שכשמחליפים מנוע צריך להחליף גם רצועה ודוושה. התקשרתי לבית העסק והבעלים אמר שעושים את זה במקרה שהמנוע חיצוני ולא פנימי מה שכמובן היה שקר הגעתי עם המכונה הבייתה עם מנוע חדש בלבד ועבדתי עליה. לפתע התפוצצה הנורה שמאירה על המחט ולאחר מכן המכונה קיצרה לי את כל הבית (3 פעמים) שוב החזרתי את המכונה לבית העסק, לקח לבעלים כמה ימים לחזור אלי ולהגיד לי לקחת אותה כששאלתי מה הבעיה הוא גימגם לי משהו על חוט חשוף. חשוב לציין שבעלי חשמלאי מוסמך שמבין המכשירי חשמל אבל לא במכונות תפירה ולכן העדיף שטכנאי מכונות תפירה יטפל בה, מה שבדיעבד היתה טעות גמורה כי כשבעלי בא לאסוף את המכונה הטכנאי אמר לו שהיה חוט חשוף שהוא ליפף סביבו איזולירבנד ועכשיו זה בסדר, כמובן שבעלי לא קנה את זה והחליט לבדוק את המכונה בעצמו.כאשר פתח אותה לא ראה איזולירבנד ולא חוט חשוף המסקנה של בעלי שיחיה הייתה שהם לא בדקו שוב את המכונה הם חיכו כמה ימים להתקשר אליי כדי שיראה כאילו הם עובדים עליה בסופו של דבר בעלי מצא את הבעיה ,בית המנורה קיצר ובעלי ניתק אותו כמובן שהיא עובדת פרפקט. מה המסקנה? המסקנה שבחנות המדוברת יש טכנאים שהם לא עילוי וכנראה שהם יודעים לפתור רק בעיות נפוצות, כמו מנוע וכדומה אם יש בעיה קצת יותר מסובכת או מורכבת או לא פופולארית הם פשוט לא יודעים להתמודד והשקרים שהם מוכרים ללקוחות לאורך כל הדרך זה פשוט ביזיון אני אישית לעולם לא אחזור לחנות הזו עדיף לשלם קצת יותר ולקבל שירות אמין ואמיתי מקווה שהסיפור שלי יחסוך מכם את עוגמת הנפש והריצות.

שש שבע

New member
חבל שלא רשמת את הדברים הצורה מרווחת, לא

כל האנשים יכולים להתמודד עם טקסטים צפופים,

וחבל שזה הניסיון שהיה לך איתם,

הצעה

אולי כדאי שתתקשרי לחנות הזאת ותספרי להם מה לדעתך קרה.
כי יכול להיות שבעל החנות הוא לא הטכנאי שבדק את המכונה וכדאי שהוא יהיה מודע לטיפול שקיבלת מהטכנאי.
וחוץ מזה אולי יש הסבר אחר.
אני שמעתי סיפור אחר מחבר שלחברה שלו התקלקלה מכונת התפירה והיא לקחה אותה לחנות שברחוב המלך ג'ורג' בת"א. ושם נאמר לה שהמנוע שרוף, אבל הם מוכנים בחנות לקנות ממנה את המכונה במחיר לא גבוה.
היא התקשרה לאותו החבר (שעשה תואר בהנדסת חשמל) והוא אמר לה שלא תסכים ותיקח את המכונה הביתה.
בקיצור, הבחור בדק את המכונה וגילה שהמנוע בסדר גמור, וכל מה שהוא עשה זה לחזק בורג (שמתווך בין המנוע למכונת התפירה) והכל עבד כמו שעון.
הבעיה של המכונה הייתה שכאשר לוחצים על הדוושה שומעים את המנוע, אבל המחט לא זזה.
זה הספיק לחנות בת"א לקבוע שהמנוע שרוף.

anouska

New member
מנסיוני תיקנתי לפני שבועיים והייתי מרוצה מאד

קיבלתי מכונה חדשה מתכנאי מאד נחמד שהסביר לי על המכונה דברים שלא ידעתי להשתמש אך יש שם עוד תכנאי שנתקלתי בו והוא בכלל לא נחמד
לפי דעתי את צירכה לחזור אליהם ולהסביר להם מה קרה ואני בטוחהשיבינו אותך

fanyg

New member
בעל החנות יודע היטב מה הוא עושה

אני בטח לא אחזור להסביר משהו שבעל החנות מודע אליו ואם קראת את כל מה שכתבתי אז הבנת שהטכנאים שם מבינים בבעיות מאוד שגרתיות של מכונות אבל תנסי ללכת אליו עם בעיה לא שגרתית (שהיא לא בהכרח בעיה מורכבת) את תמצאי אוסף של חובבנים בלבד ולא מעבר להסביר לך איך להשתמש במכונת תפירה את זה כל אחד יכול לעשות גם תופרת מנוסה יכולה ודרך אגב אני לא הראשונה שטוענת שהבעלים רמאי ושקרן יש לי עוד כמה מכרות כאלה הוא חושב שכולם מטומטמים ואפשר לעבוד עליהם.

קיבלתי שירות מעולה מה - המכונה תוקנה לשביעות

רצוני, גם אני בדיעה שיש לצור קשר עם בעלי החנות ולספר לך על אי שביעות רצונך. מאמינה שימצא פיתרון. יש אחריות מסויימת לאחר תיקון.

לאחר קריאה נוספת הבנתי שלבסוף לא תיקנת אצלם

בכל אופן עדין אני עומדת מאחורי דבריי - בעבר קיבלתי מהם שירות טוב.

למעלה