תיקון מחשבים

תיקון מחשבים

אולי יש מישהו שמחובר לחנות מחשבים או מעבדת מחשבים? יש לי מספר חלפים של מחשבים ישנים שאולי אפשר להרכיב מהם מחשב נורמלי או לעשות טרייד-אין תמורת מחשב חדש יותר...

MAORBIKE26

New member
אני יכול להרכיב אבל זה ישאר מחשב

ישן, אי אפשר להרכיב מחלקים של מחשב ישן מחשב נורמלי אלא אם כן יש חלקים של מחשב נורמלי מילא גם מחשב ישן משפחה נזקקת תשמח מאוד לקבל אני צריך לדעת איזה חלקים צור איתי קשר במסר

אזור צפון

החלקים נמצאים אצל הוריי, אבל זאת לא בעיה. לדעתי יש שם מחשבים, צגים, מקלדות. אין לי מושג אם הם עובדים או מה מצד ההארד דיסק.

jole

New member
גם אני שולחת לך מסר בתקווה לעזרה

בנושא מחשב פה בצפון. תודה

עוז 2002

New member
גלעד,

חשוב מאוד מה יש לך. מקלדת ישנה, צג 15" ירוק, אלו דברים שזורקים לפח. הארד דיסק אינו כל כך יקר. כך שחשוב מאוד מה יש. בפעם האחרונה שהעמסתי את האוטו שלי בחלקי מחשב נסעתי ישר לצפרדע הקרוב... אי אפשר להרכיב מהם מחשב תקין. מקסימום, אם היה מחשב עובד ויש בו תקלה, אז אפשר להשמיש אותו חזרה או לשדרג איזה חלק. לא לצפות ליותר מידי.

אני אברר בדיוק מה מתחבא שם

במקרה שה"אוצרות" שיש שם הם בעיקר זבל, אני אתרום אותם לצפרדעים.

blue skies

New member
ישנה קבוצה של

אנשים שמשתמשים עם החלקים ומעברים מחשבים תקינים + תמיכה טכנית לילדים ממשפחות שלא יכולות לרכוש מחשב -------------------------------------------------------------------------------- דרך הלב ארגון מתנדבים א-פוליטי המסייע בצמצום הפער הדיגיטלי בישראל דוא"ל: [email protected] אתר: www.lev2000.org.il אני די בטוחה שהם ישמחו על החלקים

למעלה