תיקון טעות...

O f e r P e e r

New member
תיקון טעות...

בהקשר לתחרות: הטוב מתשעה משחקונים בכל סיבוב (עד 5) מצטער על הטעות שבת ביליארד מהממת... עפר

Rinor

New member
עופר שלום

אתה מדבר על התחרות BALL 8 נכון? אז ממה שהבנתי ממך, פורמט התחרות הוא: - הטוב מ-9 (בכל הסיבובים?) - 4 רמות משחק - צריך להפסיד 2 משחקים כדי לסיים סופית את התחרות (בית מנצחים מול בית מפסידים הכוונה?) - תחרות על שולחן פול 9 פיט האם אילו הפרטים הנכונים נכון לעכשיו? אני כנראה ארשם עם אחי ביום שלישי, אם וכאשר אשחק, תגבלו תגובות מיד מהתחרות עצמה. תודה רבה על כל הפרטים אנשים, אנו מעריכים זאת מאוד! שבת שלום ניר...

O f e r P e e r

New member
שלום ניר...

התחרות לא בשיטת בתים!!! כך שאין בית מנצחים ובית מפסידים... אפשר להפסיד סט משחקים אחד... ועדיין לזכות בתחרות!!! אסור!!! להפסיד שני סטים לכל אורך התחרות!!! הפסד שני והמתמודד יוצא מהתחרות... תחרות 8BALL, שולחנות POOL 9FIT, בהצלחה, שבוע מהמם עפר

Rinor

New member
עופר

תודה על התגובה. אשמח אם תוכל להסביר לי איך בדיוק אפשר להפסיד בסט משחקים ועדיין לזכות... לא התכוונתי שיש בתים אבל זה מזכיר את זה. הבנתי ממך שאני יכול לדוגמא להפסיד 5-2 בסיבוב הראשון אבל עדיין להיות בתחרות, רק אם אפסיד שוב אז אודח...הבנתי נכון איש? תודה לך ויום טוב ניר...

למעלה