תיקון טעות.

1Shir

New member
תיקון טעות.

זוכרים שפעם עשיתי שאלון, ואחת השאלון היתה מה סקאלי הכי אוהבת אצל מאלדר? רובינו ככולנו ענינו שזו הנחישות והדבקות, ואני מעוניינת לשנות את דעתי: לדעתי התכונה שהיא הכי מעריכה אצלו- אינטיליגנציה. רואים את זה בבירור לאורך כל עונה 1, אז תודה ל-AXN שהביאו אותי למסקנה הזו.

Gilliana

New member
Smart is Sexy ../images/Emo13.gif

ועכשיו חידה בנוסח שיעורי תנ"ך: את המשפט הזה - מי אמר למי, באיזה פרק ובאיזה נסיבות?

1Shir

New member
אני מוחה

על כך שבהקשר הנ"ל הזכרת לי את הסיטואציה המזעזעת שבה נאמר המשפט הזה! בכל אופן- מאלדר אמר לסקאלי, בפרק עם החרקים, כאשר בסוף הפרק במבי הולכת עם המדען ההוא..

Gilliana

New member
לא! ../images/Emo13.gif

אמנם צדקת לגבי כמעט הכל, חוץ מאשר במי אמר למי - בדיוק להיפך. רואה שיש לסקאלי צדדים שובבים? לכן אמרתי שהיא יכולה מאד להפתיע...
וזה גם תומך בתיקון שלך לגבי התכונה שהיא מעריכה הכי אצל מאלדר. אגב - שם הפרק: War of the Coprophages

1Shir

New member
ראית מה זה זיכרון סלקטיבי?...

איזו בושה, רק בגלל שבראש שלי החלטתי שלמאלדר יותר מתאים להגיד את זה, החלטתי שהוא זה שגם אמר את זה.. טוב, אבל לא נראה לי שההערה המתחכמת הזאת באה מאותו מקום של הדעות שלה על מאלדר.. כאן זה היה מצחיק וציני, הרגשות שלה למאלדר הם אמיתיים..

Gilliana

New member
את יודעת מה פרויד היה אומר על זה...

בכל הומור יש משהו מן האמת. טוב, ברור שזו היתה הערה צינית והומוריסטית אבל אני בהחלט חושבת שסקאלי, כמו לא מעט נשים אחרות שאני מכירה, נמשכת לחכמה. כמובן שרצוי שגם האריזה של החכמה הזו תהיה "שווה"

1Shir

New member
א. לגבי ה"הומור", את צודקת ב-100%!

ב. את חושבת לפיכך שנשים נמשכות לחכמה יותר מאשר גברים??

Gilliana

New member
by all means כן!

נשים נמשכות לגברים חכמים - גברים פוחדים מנשים חכמות. מה לעשות? זה המצב. גבר ברוב המקרים רואה אשה חכמה כגורם מאיים. לא לחינם קיים הביטוי "תהיי יפה ותשתקי"
זו בטוח אמרה שהומצאה ע"י גבר!

1Shir

New member
אז איך את מפרשת את זה למקרה הספציפי

של מאלדר
סקאלי?

Gilliana

New member
מה הבעיה?

פשוט מאד - מאלדר לא נכלל בקטגוריה של "רוב הגברים". גם את בודאי תסכימי איתי שהוא לא בדיוק הגבר הממוצע - הוא הרבה הרבה הרבה מעבר לזה.

1Shir

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כנראה שזה חזק ממני...

מה אני יכולה לעשות, אני רואה בהם רק את החיובי... אני באמת מרגישה שמגיעה להם ממני תודה גדולה מאוד. חוץ מזה, בין כה וכה כפי שאת יודעת יש לי דרך להשלים את שאר העונות, אז זה בסדר :)

למעלה