חשפת אותי עכשיו אני אאלץ להרוג אותך אלא אם כן בא לך עליי ואז אפשר לסדר איזה משהו
א אחות שלו New member 21/1/04 #31 חשפת אותי עכשיו אני אאלץ להרוג אותך אלא אם כן בא לך עליי ואז אפשר לסדר איזה משהו
ד דר דרעק New member 21/1/04 #32 אחותי אני אשמח להצטרף. וטל (או מני כמו שמכנים אותך בעולם שבחוץ) אל תשכח מי הביא אותך לפה
א אחות שלו New member 21/1/04 #33 שלושה במיטה אחת? מתאים לי. אבל יש לי תנאי ----> אני אוהבת לצפות. בסופו של דבר.
ד דר דרעק New member 21/1/04 #34 בשבילך הכל. אולי תביאי גם חברה וכמה סרטי שואה בשביל הקטע הקומדי וכמה חתולות לקטע האומנותי ולמשחק המקדים?
בשבילך הכל. אולי תביאי גם חברה וכמה סרטי שואה בשביל הקטע הקומדי וכמה חתולות לקטע האומנותי ולמשחק המקדים?
א אחות שלו New member 21/1/04 #35 אני יכולה להביא טיגריס במקום? יש לו זין יותר גדול פשוט אין לי סרטי שואה באוסף המלוכלך שלי, אבל יש לי הומור בריטי, זה כמעט אותו דבר, רק ששואה יכולה להיות דבר מצחיק.
אני יכולה להביא טיגריס במקום? יש לו זין יותר גדול פשוט אין לי סרטי שואה באוסף המלוכלך שלי, אבל יש לי הומור בריטי, זה כמעט אותו דבר, רק ששואה יכולה להיות דבר מצחיק.
ד דר דרעק New member 21/1/04 #36 יש לי רעיון אני והטיגריס נעשה תחרות ומי שיהיה לו יותר גדול וזה מן הסתם אני, יעשו לך התכוצויות וזיקוקים... מה את אומרת?
יש לי רעיון אני והטיגריס נעשה תחרות ומי שיהיה לו יותר גדול וזה מן הסתם אני, יעשו לך התכוצויות וזיקוקים... מה את אומרת?
א אחות שלו New member 22/1/04 #43 טוב אחי אל תשתגע מה אתה בן 4? קודם כל זאת שאלה שלא שאלו אותי באינטרנט מזה שנתיים.. אז כל הכבוד -אתה רישמית אינפנטיל. דבר שני אם בא לך לדבר שלח לי מסר
טוב אחי אל תשתגע מה אתה בן 4? קודם כל זאת שאלה שלא שאלו אותי באינטרנט מזה שנתיים.. אז כל הכבוד -אתה רישמית אינפנטיל. דבר שני אם בא לך לדבר שלח לי מסר
א אחות שלו New member 22/1/04 #46 בואנה מה אתה דפקט? איפה טרקר או אנבל? תמחקו את זה בקשה דרעק תרסן את החבר שלך
ד דר דרעק New member 22/1/04 #47 במחשבה שניה מני תשכח מי הביא אותך אני לא מכיר אותך ואני לא קשור אליך...
ד דר דרעק New member 21/1/04 #38 יש לי רעיון אני והטיגריס נעשה תחרות ומי שיהיה לו יותר גדול וזה מן הסתם אני, יעשו לך התכוצויות וזיקוקים... מה את אומרת?
יש לי רעיון אני והטיגריס נעשה תחרות ומי שיהיה לו יותר גדול וזה מן הסתם אני, יעשו לך התכוצויות וזיקוקים... מה את אומרת?
א אחות שלו New member 21/1/04 #30 אההה אז למה לא אמרת קודם?? מה אני נראית לך, בעלת חוש טלפתי? אני אמורה לנחש? בכיף שיהיה לך. אני אנסה לא להסתלבט עליך יותר מדי
אההה אז למה לא אמרת קודם?? מה אני נראית לך, בעלת חוש טלפתי? אני אמורה לנחש? בכיף שיהיה לך. אני אנסה לא להסתלבט עליך יותר מדי