תיקון טעות של מושיקו.

ashton20041

New member
תיקון טעות של מושיקו.

"תגיד לי מי" יצא כסינגל רביעי של דנה ולא שלישי כפי שציינת קבלו את רשימת הסינגלים לפי סדר יציאתם לרדיו: 1.סיפור קצר 2.תחלום 3.מכת חום 4.החלום האפשרי 5.תגיד לי מי? 6.עד היום 7.יהיה טוב הבנת את טעותך מושיקו ? לא נורא גם למה אתה המנהל שלה או מה? גם אתה יכול לטעות

KristineW

New member
אז בעצם שניכם טועים...../images/Emo9.gif

כי לפי הרשימה שלך, שהיא אגב אכן נכונה, "תגיד לי מי" הוא בכלל סינגל חמישי(!!!) מהאלבום!!! ואגב, אני באמת מנסה לא רוצה להגיד אף מלה רעה בקשר לאותו אלבום (החלום האפשרי), אולם בכל זאת, רק לתשומת ליבכם, תקלטו שהיא הוציאה 7(!!!) סינגלים מתוך אותו אלבום וזה לגמרי לא נורמלי!!!!
ולא מספיק שהיא הוציאה את כל הסינגלים האלה, אז עכשיו (ולא נראה לי שזה יקרה באמת עכשיו, אוליי תוך מילניום, שניים...) היא גם רוצה להוציא את רובם (ולמה לא את כולם, אם כבר?! כי דווקא הסינגל "יהיה טוב", שהוא באמת הסינגל השווה מבין כל הסינגלים, בגלל כל הרמיקסים שיש בו, דווקא הוא לא נכלל במארז הסינגלים הנ"ל!!!) במארז למכירה, כאילו מה נסגר איתה?! זה כזה לא קשור לחיים המארז הזה, קראתי המון תגובות של מעריצים (כאן וגם בפורום בהייד פארק), שכולם מתים לקנות את זה רק בגלל שזאת דנה, אבל מצד שני, כולם מבינים שכל הרעיון של המארז הזה הוא די טפשי ולא קשור לחיים... לפי דעתי, היא הייתה צריכה פשוט להוציא את הסינגל של צ'ינקוואמילה2003 כסינגל בודד למכירה (במילא זה לא נועד למטרה שיווקית.... כמה כבר אנשים יקנו את המארז הזה?!), ולעשות ממנו באמת סינגל מושקע ומיוחד, תאמינו לי שזה רעיון הרבה יותר טוב! כי תכל'ס זה הדבר היחיד שבאמת מעניין אותנו במארז הזה, את שאר השירים כבר יש לכולם בדיסק!...

nerod 72

New member
את צודקת..

כבר אמרתי הרבה פעמים שהמארז הזה ממש לא במקום וזה טעות להוציא אותו! כל השירים בו כבר הופיעו באלבום והדבר היחד שמקורי זה צינקוומילה 2003, שאתו דנה יכלה פשוט להכניס לאוסף הקרב ובא (אגב במקום להוציא את המארז, שתוציא את האוסף במקום! דנה צריכה דחוף שיר חדש!) לדעתי, כל הרעיון הזה של המארז זה כדי להוציא את צינקוומילה ובגלל שהאוסף עדיין לא מוכן אז החליטו להוציא את השיר לפני ובגלל שבארץ לא מוכרים סינגלים בודדים לשוק (מה שצריך להיות!) אז היו צריכים להוסיף עוד שירים ובגלל ששיר חדש לא היה מוכן כדי חהכניס אותו לאלבום, אז הוחלט לעשות את המארז הזה! גם , שי כרם וחברת IMP רצו להיות מקורים ולעשות משהו שאף אמן לא עשה בעבר (והם טורחים להזכיר את זה כל פעם) וזו עוד סיבה להוצאת המארז הזה, לפחות לדעתי! טעות פשוט נוראה לדעתי המארז הזה!

למעלה