תיקון ומעין-התנצלות

js42

New member
תיקון ומעין-התנצלות

לגבי המתרגמת - טעיתי, היא לא חסרת נסיון לחלוטין, אלא חסרת נסיון בתרגום _ספרות_. מסתבר שהיא בסך הכל ילדה בגילי, שרוצה לכתוב משהו רק לא לגמרי ברור לה עדיין מה ואיך, אז בעזרת רקע של קורס תרגום, היא כותבת בינתיים מה שמישהי אחרת כבר כתבה לפניה, ובהצלחה מרובה... שיהיה ברור - אין לי שום דבר אישי נגדה, היא באמת עושה כמיטב יכלתה, רק שלדעתי מיטב יכלתה לא מספיק בסדרה שרקע בשפה ובתרבות אנגלית מהווים חלק כ``כ נכבד ממנה. (גם מישהו עם נסיון כפול לאו דוקא היה מצליח). בכתבה בידיעות צוטטה בר הלל כמי שאומרת שהמתרגם צריך גם לחשוב למי יגיע התרגום שלו. טוב, עכשיו הכל ברור. היא פשוט לא תכננה שהוא יגיע לאנשים כמוני...

עדיא

New member
מתוך סקרנות

מה זה ``ילד בגילך`` ולמה התכוונת ``אנשים כמוני``?

js42

New member
תשובות

אין לי מושג מה היה כתוב ב``אונליין`` (הפעם האחרונה בה קראתי מע``ל היתה לדעתי הרבה לפני שהקימו את האתר). בכל אופן, גם אני הערכתי שהיא בת 30+ עד שגיליתי בכתבה שהיא בסה``כ בת 26. ``מידע``? לא ``פרסמתי מידע``. כתבתי את דעתי. גם אני מקוה שהתרגום ייצא מוקדם יותר. ``אנשים כמוני`` = נודניקים פדנטיים חובבי-קריאה ומשוגעים לשפות, שמתעקשים לקרוא גם את המקור... קריאה נעימה js42

תיקון לתיקון

לא כמו שאמרת, לפי מה שאני ראיתי (ראיון ב``און ליין`` של מעריב לנוער), המתרגמת היא בת +30, ולא ילדה. איני יודע אם מידע זה נכון, אך עד עכשיו זה מה שחשבתי. אם המידע שאת פרסמת כאן נכון, אז אני מבין מדוע מתעכב תרגום הספר הרביעי. אם מה שאני הבנתי מהכתבה נכון, הייתי מצפה שהתרגום היה מפורסם מוקדם מאשר מתי שאומרים כרגע (אפריל 2001).

יפעת28

New member
תיקון לתיקון לתיקון

חברים, תקראו טוב, בכתבה שפורסמה בשבוע שעבר על המתרגמים בארץ כתוב שגילי בר הלל היא בת 26 ולא שלושים פלוס.

התנצלות על תיקון לתיקון

טוב, סליחה, פשוט לפי הכתבה במעריב לנוער, אני ניחשתי שהיא בת +30. לא הייתי בטוח שזהו גילה, אך הייתי בטוח שזה מעל גיל 20. אני מצטער, למרות שאם אני לא טועה, אף אחד כאן לא נפגע מהטעות שלי, אז על מה להצטער?

bagman

New member
תיקון להתנצלות על תיקון לתיקון בקשר לתיקון לתיקון לתיקון

אני נפגעתי! תתבייש לך! סתם.. פשוט כיף לי לכתוב את הנושא

sarah

New member
תיון תיקון תיקון תיקון תיקון תיקון תיקון

תיקון תיקון תיקון תיקון תקון תיקון תיקון תיקון תיקון תתקנו את המח הוא מתחיל לעבוד ברוורס :) סתם בצחוק אבל התיקונים האלה מייגעים :(

למעלה