יש לי לוח wacom והעט מתחיל להראות סימנים ראשונים של גסיסה האם אפשר לקנות איפהשהו רק את העט? וכמה בערך זה עולה? ועוד דבר... אם אני כבר קונה עט.. האם יש סוגים שונים? עטים עם לחצים שונים או סגנונות או שהרגישות (לחיצות) נשלטת על ידי הלוח בכלל ולא צריך לדאוג לסוג של העט שאני הולך לקנות כי מה שיש לי עכשו ממש טוב ואני לא רוצה לקנות משהו ולגלות שזה לא שווה כלום
לי יש אינטוס 3 וקיבלתי רק עט אחד. קיבלתי כמה חודים וחודים שונים אבל בהחלט עט אחד. בלי קשר, לmanic_subsudal הייתי ממליץ לך קודם לבדוק עם רק החוד לא בסדר. אני יודע שכדי שהעט אצלי יעבוד במצב אופטימלי אני צריך להליף חוד כל כמה חודשים.
אבל יש להם עוד אפשרויות, שלא יעבדו עם גראפייר, עד כמה שאני יודע. אגב, לי יש גראפייר אחד, שמתחבר ל usb אני חושב שהוא בן 3, החוד שחוק, המשטח שרוט, אבל אני לא חושב שמשהו יוחלף בקרוב.
זה אומר שאו שאתה לא מצייר בו כמעט או שכיוונת את בהגדרות למצב עם הרגישות הכי גבוהה שממש לא נוח לצייר בו. (אם אתה לא עונה על שני אלה, תחליף חוד ותראה איך פתאום נהיה לך הרבה יותר נוח לצייר
). חוץ מזה חוד בודד בערך עולה 7 שקל (למרות שקונים אותם ב5). כך שזו לא הוצאה ענקית בשביל פעם בחצי שנה.