תיקון וואקום

yayayoyo

New member
תיקון וואקום

הלך לי גם הכאבל של הUSB שלו וגם השפיץ של העט לא עובד (אבל המחק כן). יש למישהו מושג איפה אני יכולה לתקן (אזור השפלה)? חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי תודה

manic_subsidal

New member
עוד שאלה בנושא

יש לי לוח wacom והעט מתחיל להראות סימנים ראשונים של גסיסה האם אפשר לקנות איפהשהו רק את העט? וכמה בערך זה עולה? ועוד דבר... אם אני כבר קונה עט.. האם יש סוגים שונים? עטים עם לחצים שונים או סגנונות או שהרגישות (לחיצות) נשלטת על ידי הלוח בכלל ולא צריך לדאוג לסוג של העט שאני הולך לקנות כי מה שיש לי עכשו ממש טוב ואני לא רוצה לקנות משהו ולגלות שזה לא שווה כלום

Hamsta

New member
אפשר

באריג'נט צריכים לתת שירות כזה. עטים שונים? תלוי בלוח שלך, אבל עם קיבלת רק עט אחת, כנראה שיש לך graphire או volito, ולהם אין אפשרויות שונות.

scalla

New member
???

לי יש אינטוס 3 וקיבלתי רק עט אחד. קיבלתי כמה חודים וחודים שונים אבל בהחלט עט אחד. בלי קשר, לmanic_subsudal הייתי ממליץ לך קודם לבדוק עם רק החוד לא בסדר. אני יודע שכדי שהעט אצלי יעבוד במצב אופטימלי אני צריך להליף חוד כל כמה חודשים.

manic_subsidal

New member
סבבה תודה אני אבדוק את זה

מישהו מכיר חנויות באזור חיפה?

Hamsta

New member
אולי קיבלת אחד

אבל יש להם עוד אפשרויות, שלא יעבדו עם גראפייר, עד כמה שאני יודע. אגב, לי יש גראפייר אחד, שמתחבר ל usb אני חושב שהוא בן 3, החוד שחוק, המשטח שרוט, אבל אני לא חושב שמשהו יוחלף בקרוב.

מיכאל ג

New member
תגידו, רק לי אין בעיות וואקום?

יש לי אינטואוס 2 כל כך ישן שהוא עוד מתחבר לסריאל ולא ל-USB. ואף פעם לא היו לי בעיות איתו, ולא הייתי צריך להחליף חוד או משהו.

scalla

New member
אם לא הייתה צריך להחליף חוד...

זה אומר שאו שאתה לא מצייר בו כמעט או שכיוונת את בהגדרות למצב עם הרגישות הכי גבוהה שממש לא נוח לצייר בו. (אם אתה לא עונה על שני אלה, תחליף חוד ותראה איך פתאום נהיה לך הרבה יותר נוח לצייר
). חוץ מזה חוד בודד בערך עולה 7 שקל (למרות שקונים אותם ב5). כך שזו לא הוצאה ענקית בשביל פעם בחצי שנה.

מיכאל ג

New member
שמע, לא יודע מה להגיד לך...

אני לא מצייר הרבה אבל בחיאת, יש לי אותו כמעט שש שנים. חוץ מזה, הוא עשוי מפלסטיק די קשיח, שאני לא רואה סיבה למה הוא אמור להישחק.

scalla

New member
דווקא בגלל שזה קשיח זה נשחק מהר

שלא תבין לא נכון, מעולם לא נהרס לי חוד. פשוט החלפתי כי ידעתי שזה ישפר את הדיוק מכמה רמות. אני די בטוח שאם תחליף אז תרגיש בהבדל (בייחוד אחרי שש שנים).

SCaToPHaG

New member
שלי עוד יותר ישן

לפני עידן הגרפייר/אינטואוס, שנקרא pen partner (אין קשר לסדרת פן פרטנר של היום). הוא מתחבר לסיריאל + קום פורט. והוא נהרס לפני כמה שנים.

למעלה