תיקון/התאמת חצאית.

חיה קרן

New member
תיקון/התאמת חצאית.

שלום, בתור דיירת קבע בפרדס אני מקווה שמכאן תבוא לי תשובה מקצועית ומסבירה
החצאית שבתמונה היא חצאית שיפון, באורך לא אחיד, וכמו שאפשר לראות- רצועת גומי צרה מאוד מלמעלה. החצאית צרה לי כיום, והשאלה שלי היא האם לדעתכן אפשר להוסיף [אני מניחה שצריך יהיה לחתוך מלמעלה] חתיכת בד סטרץ'- כמו שיש היום למכנסיים וחצאיות- כמו פס הריון [אני מקווה שאני מובנת] בנוסף אני צריכה להתאים לחצאית תחתית או ביטנה כיוון שהיא שקופה לחלוטין. יש לה המון המון בד, ואני תוהה האם אפשר לעשות את התיקונים בלי לפגוע בגזרה שלה., וכמובן- השאלות המעשיות- איפה אני מוצאת את הבד ואת התופרת שיעשו את זה באיזור ירושלים, וכמה להערכתכן זה צריך לעלות [במילים פשוטות יותר- האם זה משתלם?] תודה רבה חיה

רות מלר

New member
תשובה חלקית

אם את מתכוונת לתת לתופרת- תסמכי עליה אל תבואי אליה עם הוראות - כי אם משהו לא יתאים- האחריות תהיה שלך ולא שלה- וכספך היה לשווא. באשר לחצאית באופן כללי חגורה מלייקרה יכולה להיות לחלק העליון רק אם רוחב החצאית לאחר הסרת החגורה הקיימת מתאים למידות הגוף. אם לא זו עבודה לבטלה. לתקן תיקון מורכב כפי שאת צריכ- לפרום, לתוך, לשנות, לוקח יותר מורכב לתפור מחדש, ולכן אל תתפלאי אם מחיר יי בתאם. כמה יעלה ? בין 150 ל- 500 ש"ח כל בעלת מקצו והערכתה למשלוח ידה.

למעלה