תיקון גלשן בשבת

אמיר12321

New member
תיקון גלשן בשבת

היי, אני רוצה ללכת לגלוש מחר בבוקר (שבת) אבל יש לי כמה פיצוצים בגלשן. מישהו מכיר מקום בתל אביב שפתוח בשבת ויוכל לתקן לי במקום? יש דבר כזה בכלל? תודה.

MrBlack1

New member
לך לגלוש עם הפיצוצים

יום אחד לא יעשה לך נזק רציני. גם ככה בתיקון מייבשים את הקצף ומכניסים חומר מילוי.

jKiTTiE

New member
מקסימוםם

תטפתף שעווה של נר וכל פעם שזה מתייבש תמחץ את זה ככה טוב תעשה ככה עד שזה יתמלא...זה תיקון זמני כזה וטוב...

177לירון

New member
לא זה לא טוב ...

כי אז שתירצה לתקן תגלשן אז יקח לך הרבה זמן להוציא את השעווה וזה לא בריא לקצף של הגלשן כי אתה דולס אותו וכל זה מניסיון אישי וחוצמיזה אין לך מחר ים לגלישה חזרתי ליפני חצי שעה מהים והוא ירד

cyb3rmaniak

New member
ל]י מה שהבנתי דווקא אמור להיות טוב.

שמעתי מכמה אנשים שאמור לעלות משהו מחר. אחד מהם אפילו לא גולש, אבל הוא טוען ששי מצב שיכריזו שהרחצה אסורה כי הים גבוה מדי... חוץ מזה, היום היה ממש סבבה. אפילו בחופים הסגורים.

אמיר12321

New member
וואלה!?

תשמעו, אני גולש מתחיל, פשוט שני חברים שלי הולכים מחר ורציתי להצטרף אז אני לא צריך גלים רציניים מדי. אני זוכר שכשקניתי את הגלשן אמרו לי שבשום פנים ואופן אסור שיכנסו לתוכו מים כי הוא נהרס והנזק בלתי הפיך. אתם אומרים שזה לא נכון? אם הקטע עם השעווה עובד והבעיה היחידה היא שיקח יותר זמן לתקן את הגלשן זו לא בעיה, אני טס לחו"ל לחודשיים עוד שבוע אז אני פשוט אתן אותו לתיקון לפני ואקח אותו אחרי שאני חוזר.

jKiTTiE

New member
תלך מחר =] יהיה טוב בשבילך

זה נכון שהנזק בלתי הפיך... ידיד שלי עשה תיקן ככה פיצוץ ויש לו אותו חצי שנה והוא אומר שזה אחלה ושמתי שהשעווה טיפול לו אז הוא יקח לתיקון... נו אז תקח אותו לתיקון עוד שבוע...נראלי סבבה לגמרי!

למעלה