תיקון בדירה מושכרת

• פותח הנושא bvrs
  • פורסם בתאריך

bvrs

New member
תיקון בדירה מושכרת

שלום לכולם אני שוכר דירה בבית דירות ישן, נוצרה סתימה בכיור המטבח ולאחר נסיונות בסיסיים לפתוח אותה התקשרתי לבעל הדירה בבקשה שידאג לתיקון. התשובה שקיבלתי שזה באחריותי ואני צריך לשלם תיקון זה. החוזה עליו אני חתום הוא חוזה סטנדרטי שמקבלים בדואר ובו שני סעיפים רלוונטים. 1. חובת השוכר לתקן כל נזק/קלקול שיגרמו למושכר תוך תקופת השכירות. 2. המשכיר יהיה חייב לתקן את כל התיקונים החלים על בעל הנכס כחוק ועל חשבונו. מי צריך לתקן ולשלם נזק זה ??? תודה מראש

אנליזה לג'יפה ...

אם הסתימה נגרמה מהצטברות של שנים רבות ואתה גר בדירה חודשיים-שלושה אז נראה לי שהחובה היא על בעל הדירה. אם הסתימה נגרמה מליכלוך "טרי" או שאתה גר בדירה תקופה ממושכת סביר שהחובה היא שלך. אפשר לקחת חוקר שיערוך אנליזה לג'יפה ויכין לכם דו"ח
אם שניכם תהיו נוכחים בזמן פתיחת הסתימה אולי תוכלו לקבוע בהסכמה מי אחראי ... אפשר להסתמך על חוות דעתו של האינסטלטור ... אפשר להסתדר ולהתפשר ... רק אל תשכח שהתחייבת בחוזה כי "חובת השוכר לתקן כל נזק/קלקול שיגרמו למושכר תוך תקופת השכירות"

ERA victory

New member
לפני פתיחת סיכסוך תיגש לחנות חומרי

בנין ותבקש חומר פותח סתימות ו/או סודה קאוסטיק אין סתימה שתעמוד בפניהם! אם לא תצליח, אבי צודק תלוי בתקופה אם אתה גר תקופה ארוכה חובתך לתקן את הסתימה! בהצלחה!

poaro

New member
נו באמת ....הנה סיפור אמיתי

אני משכיר דירה אחרי חודש מתקשר אלי השוכר ומתלונן שכל הלילה הוא קפא כי יש לו תנור חימום גז והנקודה לא תקינה. אני אקצר את הסיפור טלפונים לפה וטלפונים לשם . ביקשתי ממנו שיכנס לשכנים ויראה איך הם מחברים שם . הזמנתי איש שירות של גז. הגעתי בעצמי כדי לפקח (יום עבודה
) והתברר שהוא לא פתח נכון את הברז ....!!!! צודקים קודמיי כולה סתימה בכיור...תפשיל שרוולים ולעבודה.

bvrs

New member
קודם כל אם הייתם קוראים את כל

מה שכתבתי אז הייתם מבינים שניסיתי לעשות לבד 1. פתחתי את הסיפון התחתון ופרקטי את כל הברגות הפלסטיק ניקיתי אך לא עזר 2. קניתי חומר שנקרא סנו אינסטלטור פעמיים פעלתי לפי ההוראות אך לא עזר בסופו של דבר הזמנתי אינסטלטור שגילה סטימה ענקית כ- 2מ' פנימה בצינור שנוצרה (לטענתו) ע"י גוש שומן ענק שהיצטבר לו עם הזמן(הרבה זמן) האינסטלטור דיבר עם בעל הדירה וזה כיסה את ההוצאה. לסיכום תודה אבי תשובתך היתה לעיניין בזכותה התעקשתי עם בעל הדירה ובסוף אכן הנזק נגרם מבלאיוהוא הסכים לשלם. לא תודה לעו"ד יוסף פרידמן שחושב שעל כל פיפס צריך לפרנס עו"ד. ואגב אני בטוח שעו"ד היה עולה הרבה יותר מאשר לפתוח סתימה להחליף ברז לתקן דוד ולאכול ארוחה טובה במסעדה עם כל המשפחה. כל טוב לכולכם

למעלה