תיקון אייפון

תיקון אייפון

ברשותי אייפון 5 שבעבר היה שייך לאדם שאיני בקשר עמו יותר.
2 שאלות:
1. הבנתי שיש תקלת יצרן בכפתור ההדלקה/כיבוי, רציתי לתקן זאת- האם מישהו תיקן (ללא עלות במסגרת התקלה) ויכול לספר איפה ומה נדרש?
2. לצורך התיקון הבנתי שיש לגבות את תוכן המכשיר, דרך האייניוטס. החשבון על שם הבעלים הקודם, ברשותי גישה, אך מעולם לא ביצעתי זאת, לא מכירה בכלל- אולי מישהו יכול לשלוח מדריך/ הסבר ברור איך עושים זאת? בנוסף, אותו אדם השתמש באופציה של "מצא את האייפון" לצורך מעקב (כי זה אותו חשבון שעל האייפד שלו) ואולי רצוי שאפתח חשבון אחר, על שמי? אני לא רוצה לאבד תוכן, או גישה לחשבונות, מה האופציה העדיפה?
תודה רבה

se7en77

New member
רושמים באתר המצורף את המספר הסיראלי ורואים האם המכשיר

זכאי לתיקון
https://www.apple.com/support/iphone5-sleepwakebutton/other_countries.html
&nbsp
2. אם ההגדרות של המכשיר עדיין מסומנות על "FIND MY IPHONE" עם השם שלו את בבעיה , לא יהיה ניתן לאתחל את המכשיר ללא הסיסמא שלו.
לגבי חשבונות , אין בעיה לפתוח בעזרת המחשב חשבונות שונים , גם בעידכוני אפליקציות יכול להיות שתהיה בעיה ללא הסיסמא המקורית.

תודה על התשובה אבל...

1. זה שבודקים אם הוא זכאי אני כבר יודעת שכן, השאלה היא האם מישהו תיקן ויכול לספר? (פניתי לאפל ולשתי חב' סלולאריות והם לא יודעים מי מתקן ואיפה והתשובות באוויר "לכי מעבדה ויגידו לך אם מתקנים").

2. יש לי גישה וההגדרה לא מסומנת (מאז ששמתי לב), אך אם ברצוני להשתמש באופציה (כדי שאני אוכל למצוא את האייפון שלי בעת צרה) צריך חשבון אחר. השאלה שלי היא איך עושים את זה? מה עושים קודם (קודם מאתחלים? איך?) איך אוכל להעביר את כל האפליקציות (שנראה לי שחלקן נרכשו) לחשבון החדש? והאם יש מדריך/ הסבר?
המון תודה על התשובות, בינתיים הבנתי איך פותחים חשבון ומורידים איטיונס, אבל עדיין צריכה להבין איך הכל מתחבר ומה עושים קודם...

se7en77

New member
אם את זכאית לתיקון אז אידיגיטל ייתנו את השירות

לגבי השימוש במכשיר , יש המון מדריכים ברשת , רק לרשום בגוגל .

תודה, הם מפנים לספקים והם עצמם לא מתקנים, למישהו יצא לתקן?

מישהו יכול לענות בבקשה על השאלות מההודעה הקודמת שלי?
לא הבנתי איך שומרים על האפליקציות שהורדתי אם מחליפים חשבון.
מה עושים קודם?
:(

למעלה