תיקון אזור שפע ומזל

shlomimor

New member
תיקון אזור שפע ומזל

אביבה שלום לאחרונה התברר לי כי במשרדי השירותים ממוקמים באזור השפע ומזל מה לדעתך כדאי לעשות היות והמשרד בבעיות כלכליות כתוצאה מחוסר עבודה, האם אפשרי לתקן השנה או לחילופין כדאי לעבור משרד ? תודה שלומי

didi10

New member
התיקונים שאני מכירה הם "העלמת השירו

תים" ככל שניתן. כלומר, קודם כל סגירת המכסה ודלת השירותים תמיד. תליית מראה על דלת השירותים כדי "להעלימה", צמצום גודל המראה שיש בחדר השירותים, כמה שיותר. וחיזוק איזור השפע בחדר-המשרד שלך... (בבית אומרים - בפינה שבסלון, על אותו משקל לדעתי, בפינה הזו שבחדר-משרדך..)

שירותים

פעם לפני הרבה שנים, שמעתי איפהשהו, שאם רוצים לדעת האם המלון או העסק שאנחנו נמצאים בו באמת כמו שהוא נראה... כדאי להסתכל בשירותים! אם הם מטופחים, מצבו נהדר... אם לא, אז לא... זה אומר, שקודם כל, לפני כל כיוון/צבע/ או חומר, חשוב ביותר ששירותים בעסק יהיו מתחזקים ברמה גבוהה ביותר...עד כדי כך שיהיה נעים להשאר בהם... זה אחד הדברים שהקפדתי בהם אני עצמי בעסק שלי. האם לעבוד משרד? אוכל להגיד לך רק כשאראה בעיני את הדברים... בינתיים, הוסף בהם את יסוד המתכת/אדמה/ירוק/צמחים/חימר/ כמה שניתן. אינני יודעת את גודלם, וצורתם, אם תרצה הוסף פרטים, ככל שתוסיף יותר, כך אוכל לעזור יותר בהצלחה רבה רבה!

למעלה