תיעצו לי...

shonab1

New member
תיעצו לי...

היי, מישהו יודע כאן איפה הכי כדאי להסיר שיער ? אני קצת שעירה וזה נורא מתסכל....... שמעתי שיש כל כך הרבה ואיך אני יכולה לדעת שאני לא אפול כל אחד כמו הג'ינג'י הזה מניפ/טאק?

על טעם וריח אין להתווכח.

זו בעיה קשה אני מכירה סטודיו שהומלץ לי כאחד הטובים אבל מנגד שמעתי מישהי שבאותו סטודיו נכוותה כוויות דיי קשות, אני אישית לא הייתי ממליצה אלא עושה סקר כלשהו מבחינת מחירים מבחינת כמות האנשים שעשו במקום מסוים ודעתם לגביי אותו מקום.

וואווו אני חזק בקעקועים.

סטודיו = מרפאת לייזר

היה משרד להסרת שיער ,

בראשון לציון , בבניין umi ליד קניון הזהב . אני לא יודע אם הוא קיים עדיין , יכול להיות שזה מדיקל סנטר . גם שמעתי לפני בערך 7 שנים , שאבא של הבוס שלי הקים חברה\מכשיר מהפכני להסרת שיער , אבל אני לא יודע את הפרטים למי להתקשר כדי להפנות אותו אלייך , זאת אומרת אותך אליו .

shonab1

New member
אני יודעת ש

אני רציתי להסיר שיער ורק בכללית אסתטיקה היו אמינים איתי. הם קבעו לי פגישה ויעצו לי כי לא ממש כדאי לי כי יש לי עור כהה. מאוד הערכתי את זה שהם לא רצו רק לסחוט ממני וכסף והיו מספיק כנים להגיד שלא אוכל להסיר שיער! כדאי לך לבדוק באתר שלהם קודם ואז לקבוע פגישה. האתר מאוד ידידותי למשתמש

לדעתי...

מבית השחי, רגליים וידיים, ופנים אם יש לך... בכוס תשאירי. בהצלחה..

תודה :)

אגב, אם כבר את ילדת אדיסון, שימי את הציטוט הכי יפה שלו בחתימה: "כדי להמציא, אתה צריך דמיון טוב וערמה של זבל"

smile777

New member
המלצה

אני עושה במדיקלייט (רמת גן, ליד הבורסה) הייתי מאוד ממליצה לך גם זול וגם יש תוצאות טובות הטלפון שלהם: 0779334422

TEPELA

New member
אלישע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gifתהיי חלקה כמוהו

למעלה