תיעוד כתיבת התפריט
G gili111 New member 11/8/03 #4 הללויה האם הילדה כותבת בעצמה או מעתיקה. האם את עובדת בדן לפי הגישה האוריינית של כתיבה ילדית?
ה הללויה 11 New member 11/8/03 #6 המתכונים האלו נכתבו בשבועות הילדים מצליחים לכתוב לבד בתחילת השנה התחלנו עם ציורים והיו מספר ילדים בוגרים של הגן שעזרו בכתיבה ולשאלתך אני לא כותבת לילדים הילדים כותבים בכתיבה ילדית וזה היופי שבעניין
המתכונים האלו נכתבו בשבועות הילדים מצליחים לכתוב לבד בתחילת השנה התחלנו עם ציורים והיו מספר ילדים בוגרים של הגן שעזרו בכתיבה ולשאלתך אני לא כותבת לילדים הילדים כותבים בכתיבה ילדית וזה היופי שבעניין
ה הללויה 11 New member 11/8/03 #9 אפשרות נוספת שניתן לעשות עם התמונות לצלם את העשיה ואחר כך לתת לילדים לחבר סיפור ברצף ולחזור ולדווח לקבוצה על תהליך העשיה.
אפשרות נוספת שניתן לעשות עם התמונות לצלם את העשיה ואחר כך לתת לילדים לחבר סיפור ברצף ולחזור ולדווח לקבוצה על תהליך העשיה.
א אלהלה New member 11/8/03 #12 דפי צביעה - יש לי מליונים../images/Emo13.gif אם תרצי משהו במיוחד תגידי ונוסיף לפה, ירקות פירות וכל השאר
דפי צביעה - יש לי מליונים../images/Emo13.gif אם תרצי משהו במיוחד תגידי ונוסיף לפה, ירקות פירות וכל השאר
ח חניני New member 11/8/03 #13 אלהלה, אם יש לך דפי צביעה של ירקות ופירות אבל לא עם האנשה או קרקטורה, אשמח לקבל.
ח חניני New member 11/8/03 #14 ועוד אם יש לך דמות של ילד או ילדה שניתן להצמיד אותם ללוח שיראו כמטפסים, אודה לך מאד.