תודה, רק רציתי להוסיף ש...
קודם כל סליחה על הלשון לא יפה שהבעתי בחלק מההודעות נגדה, אבל "כלבה" לפי דעתי זה כינוי לגיטימי בשבילה. דבר שני, היא לא חדשה ולא בטיח. דפדפו 5 עמודים אחורה בפורום ותיווכחו שהיא השאירה כבר שם יותר מ30 הודעות שונות עם תמונות ודפים שלמים מהאתר שלי. שהיא העתיקה את המשפטים המגוכחים היא הייתה כל כך טיפשה שהיא אפילו לא מחקה את המספרים בצד וזה גם התהפך לה. עכשיו עוד דבר, abca צודק לגמרי. אני איש ישר ונחמד שרציתי לבנות אתר לנוחיות הגולשים על הסדרה האהובה עליי ועליהם. הנחתי שמכיוון שזה נגמר עוד 50 פרקים לא יעתיקו בטירוף וגם אם כן לפחות לא משהו שאני עצמי יצרתי או סרקתי. באתר שלי יש כתבות מאתרים אחרים אבל אני רק עשיתי להן קישור, לא כתבתי שהן שלי. אני חושב שזה חוצפה לשמה לעשות כזה דבר ואני מקווה שהיא תבין את טעותה ותתנצל, אחרת זה ייגמר רע בשבילה, וחבל. אני שמח שהיא אוהבת את האתר שלי אבל רק בגלל שאני הצלחתי להגיע לרמה מוחית של יכולת לבניית אתר או יכולת מוחית של זכירת משפט או שניים מהמצעד שלי ששודרו לפני חצי שנה, זאת לא בעיה שלי ובטח לא שלה. אז אלי מרקו וactress אני מבקש, לא דורש, שתעיפו אותה לכל הרוחות מהפורום הזה. היא עברה על החוקים של התקנון, יאללה ביי. ובקשר לאתר יש כרגע בעיות שרת והוא לא יזוז במשך הלילה. כנסו שוב מחר. ותודה על התמיכה של כולם!