תיסתכלו עוד משהו

עמי92

New member
אני יצרתי את זה! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

גנבת אחת, אם את תקחי עוד משהו מהאתר שלי את תצטערי! גנבת!

cheers2love

New member
../images/Emo151.gif

גם זה מהאתר..... אהבתי את הסטיקר אבל השני, הכחול עם ה"רק גלית" הרבה יותר יפה...!!!

abca

New member
קופירייטינג מעולה,../images/Emo6.gif

ביצוע גרוע... כדאי להחליף את הפונט לאורון או נרקיס תם, להחליף את הפונט על הפתק לאחד מציאותי יותר ולשים תמונה שמראה הבעה של נקמנות במקום זו הקיימת. ואחרי כל זה... לשלוח לבית דפוס ומיד לחלק סטיקרים! !
להיט היסטרי...

עמי92

New member
מהאתר שלי! לעזאזל איתה!

מהאתר האתר האתר האתר האתר האתר האתר האתר האתר האתר שלי:::::: www.lovelife.up.co.il

!PuMiCkY

New member
עמי92...../images/Emo36.gifבשבילך...

כולנו יודעים שהיא גנבה את כל התמונות והסטיקרים והחומר מהאתר שלך... נכנסתי לאתר שלך כמה פעמים, ואני חייבת לציין שהוא פשוט אתר מדהים
... באמת... אל תתיחס למה שהיא מפרסמת כאן <מהאתר שלך>...
היא רואה שאתה מתעצבן אז היא ממשיכה... היא עושה לך את זה בכוונה... תתעלם, אני בטוחה שהיא תפסיק עם זה... ובכל אופן... לכל מי שרואה מה שהיא מפרסמת כאן... שידע שזה מהאתר של עמי...
<גם אני במקומך הייתי משתגעת מזה... אבל חפיף, אל תתיחס, היא לא שווה את היחס שלך...> ~עדי
~

swirrrly

New member
יודעים מה

אתם מתחילים לעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למשל בפורום של בנות גילמור מפרסמים הרבה תמונות (בעיקר של רורי...
) ואף פעם לא אומרים כמעט מאיזה אתר זה נלקח.... כאילו אנשים מוציאים חומר מהאינטרנט וכל עוד אין על זה כל הזכויות שמורות וה-C בעיגול ליוצרים של האתר אין מה לעשות... מצטערת עמי אתה מגזים, חוץ מזה היא חדשה בקהילה של הפורום הזה אז מן הסתם אין לה מושג של מי איזה אתר, וכו וכו וכו... שיר
י

swirrrly

New member
אבל...

היא באמת עברה את הגבול כשאמרה שזה שלה! חסר-טעם לחלוטין! אך לפי דעתי בזאת אין מה להוסיף ואין טעם לנדות אותה...

abca

New member
אני ממש חולק על דעתך...

מה זאת אומרת שאם אין סימן של זכויות יוצרים ליוצרים אין מה לעשות? בשיר של להקה מסויימת אם הם לא שרים את שם הלהקה השיר כבר לא שלה ולכולם יש זכות לפרסם אותו באינטרנט? בציור של אמן מסויים הוא חייב לחתום על מנת שזכויות היוצרים יהיו (יותר נכון תהיינה) שלו? אם מישהו צילם תמונה מדהימה ולא שם עליה חותמת אז אין לו מה לעשות וזאת בעיה שלו שגונבים לו? כמו שהתשובות לכל השאלות היא לא גם לאף אחד אין זכות לקחת עבודה גם אם אין עליה חתימה. החתימה נועדה רק אם אתה רוצה לפרסם את עצמך תוך כדי, ולא כדי לציין זכויות יוצרים. זכויות יוצרים זה דבר אחר לגמרי. יש טעם למחוק את כל ההודעות שהיא פירסמה עם העבודות הגנובות. אם דמות מותג (כמו קרלו...) לא מציינת את שם החברה שיש לה עליה זכויות (תנובה במקרה הזה) אז אפשר לפרסם אותה באינטרנט ולהכריז שזה שלך?

abca

New member
וחוץ מזה...

זה שהיא משתתפת חדשה בפורום לא קשור! חוק זכויות היוצרים לא קשור ישירות ולא בעקיפין לפורומים! החוק חל על כל הדברים, בכל מקום. כבר מהגן מחנכים ילדים לא לגנוב ובבתי ספר מסבירים להם על זכויות יוצרים. חוץ מזה, כל משתתף שנרשם לפורומים נדרש לקרוא את הסכמי השימוש בפורום. ואם מדלגים עליהם יש למי שדילג בעיה - אחד מהחוקים הוא לא לעבור על חוק זכויות היוצרים, ואם מישהו דילג על הסכמי השימוש בהרשמה מותר לנקוט נגדו באמצעים משפטיים.

עמי92

New member
תודה, רק רציתי להוסיף ש...

קודם כל סליחה על הלשון לא יפה שהבעתי בחלק מההודעות נגדה, אבל "כלבה" לפי דעתי זה כינוי לגיטימי בשבילה. דבר שני, היא לא חדשה ולא בטיח. דפדפו 5 עמודים אחורה בפורום ותיווכחו שהיא השאירה כבר שם יותר מ30 הודעות שונות עם תמונות ודפים שלמים מהאתר שלי. שהיא העתיקה את המשפטים המגוכחים היא הייתה כל כך טיפשה שהיא אפילו לא מחקה את המספרים בצד וזה גם התהפך לה. עכשיו עוד דבר, abca צודק לגמרי. אני איש ישר ונחמד שרציתי לבנות אתר לנוחיות הגולשים על הסדרה האהובה עליי ועליהם. הנחתי שמכיוון שזה נגמר עוד 50 פרקים לא יעתיקו בטירוף וגם אם כן לפחות לא משהו שאני עצמי יצרתי או סרקתי. באתר שלי יש כתבות מאתרים אחרים אבל אני רק עשיתי להן קישור, לא כתבתי שהן שלי. אני חושב שזה חוצפה לשמה לעשות כזה דבר ואני מקווה שהיא תבין את טעותה ותתנצל, אחרת זה ייגמר רע בשבילה, וחבל. אני שמח שהיא אוהבת את האתר שלי אבל רק בגלל שאני הצלחתי להגיע לרמה מוחית של יכולת לבניית אתר או יכולת מוחית של זכירת משפט או שניים מהמצעד שלי ששודרו לפני חצי שנה, זאת לא בעיה שלי ובטח לא שלה. אז אלי מרקו וactress אני מבקש, לא דורש, שתעיפו אותה לכל הרוחות מהפורום הזה. היא עברה על החוקים של התקנון, יאללה ביי. ובקשר לאתר יש כרגע בעיות שרת והוא לא יזוז במשך הלילה. כנסו שוב מחר. ותודה על התמיכה של כולם!

earth song

New member
ממש לא!

כלנית היתה חברה למופת כשהיא היתה עם גידי? ממש לא! מסכן הבחור, טוב שהיא לא חנקה אותו ולא נתנה לו לזוז מטר בלי אישור שלה.. ככה לא מתנהגת מישהי שאוהבת את חבר שלה...

shirakl

New member
אני מסכימה איתך

היא לגמרי לא בסדר, אבל לא בגלל שהיא לקחה את זה, אלא בגלל שהיא מרה שזה שלה! היא היתה צריכה להגיד שהיא מצאה את זה באתר כלשהו, ואז אפילו אם היא לא היתה מציינת מאיזה אתר, אתה היית יכול להגיד שזה מהאתר שלך, והכל היה נגמר בטוב. אבל לשקר ולהגיד שזה שלה? חוצפה! בכל אופן, תירגע, ואל תתרגז, זה לא יעזור בכלום. חכה לראות. אולי בכל זאת היא תגיב, ואם לא, אז תפעל! כולנו איתך!

swirrrly

New member
והנה שאלות שהתשובה שלהן ../images/Emo45.gif:

אם אף אחד לא יודע שזה שלך לא תוכל להוכיח מאוחר יותר , כן או לא
תיקון: זוהי שאלה אחת, אבל היא מספיקה להוכיח טענתי. אי אפשר לבקש את זכותך על משהו אם לא אמרת זאת מההתחלה. אם אתה לא רוצה שישתמשו בעבודות שלך חופשי, תגן עליהן בידי החוק.

למעלה