תיסכול

תיסכול

שלום אני חדשה ואני ממש מתוסכלת מאז שעברתי דירה די כל החברים שלי רחוקים ואני לא מכירה אף אחד וזה ממש קשה לא להכיר אף אחד אין לאן ללכת או אם מי להיות חיפה suck ass

supercoconut

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

גם אני השנה עברתי ובהתחלה היה לי נורא משעמם, ממליצה לך ללכת לחוג באזור של הדירה החדשה.

אני לא בן אדם של חוגים אני פשוט שונאת את

העובדה שדוקא בשנה האחרונה שלי בבית ספר הם מעבירים אותי 40 דקות נסיעה מהבית ספר ומכל החברים זה פשוט עושה לי רע

ברוכה הבאה!

בעיה.. עם הזמן את תמצאי חברים לידך.. וגם תשמרי על קשר עם הקודמים! בהצלחה!

לשמור קשה זה ברור חוץ מזה שאני ממשיכה בבית ספ

ר אבל לא יודעת שאתה בתיכון רוב האנשים שאתה מכיר אתה מכיר בבית ספר

shiriti3

New member
היי

כל ההתחלות קשות אבל במקום לחשוב על כמה שכואב לך שעזבת תנסי לחשוב איך את יכולה לעשות את המצב להיות נעים וכיף..תנסי לצאת למקומות בסביבה החדשה שלך גם אם בהתחלה תהיי לבד אני בטוחה שבהמשך תכירי חברים חדשים...

גיל110

New member
את יכולה לבקר אותם בעיר הקודמת

ואל תתבאסי, כל סוף הוא התחלה חדשה! ודווקא המעבר הזה טוב! משנה מקום - משנה מזל! אני בטוח שגם באזור הזה תצליחי למצוא לך חברים!

tinkerbel35

New member
ההורים שלי רוצים לעבור ואין לי בעיה עם זה בא

לי להתחיל חיים חדשים בבצפר היסודי הייתי די מקובלת יחסית כולם היו בסדר עכשיו אפחד לא סופר אותי.....אני רוצה לעבור דירה וליהיות ולהנות מזה....... אבל יש לי פחד שזה לא יקרה אני לא מסוגלת להתמודד מול אנשים כל כך

נעמי67

New member
היי דניאל,

כשאת אמרת אני לא מכירה אף אחד את מתכוונת שאפילו לא אחד? או שאולי בכל זאת יש אחד / אחת? אני מבינה את הקושי שלך , במשך שנים היית רגילה לחברים והחברות שלך ואז הגיע המעבר . שינוי הרגלים הוא אחד הדברים שקשה לאדם לשנות מכיוון שההרגל מקנה לנו סוג של בטחון וכשהוא לא מתקיים ? אזי מרגישים את התסכול שאת מתארת. כדי למלא את המקום הזה צריך להתחיל ממשהו. דבר ראשון חשוב שתסתכלי על מה שיש מסביבך, בית, משפחה, חברים, שכנות של אנשים ועוד...והדבר השני שתחשבי עליו הוא מה את יכולה לעשות , פעולה הכי קטנה כדי לקדם היכרות עם חברה? תארי לי מי היית עם החברות שלך? יוזמת, פעילה, משפיעה? בהצלחה,

למעלה