תינוק שמושך...

Dana3563

New member
תינוק שמושך...../images/Emo4.gif

שלום! 1. ראיתי כאן הודעות שקשורות לתינוקות שנושכים בזמן ההנקה. בזמן האחרון התינוק שלי לא נושך אלא מושך!
הוא בן 3.5 חודשים ולפני כמה שבועות הוא התחיל למשוך את הפטמה בזמן ההנקה - כשהוא רוצה להתנתק ממנה ולסיים לאכול. בהתחלה זה היה רק כשהוא גומר לאכול - אז זה לא היה כל כך נורא... אבל בזמן האחרון הוא מתנתק ומתחבר מחדש בזמן ההנקה - שוב ושוב, והרבה פעמים הוא עושה את זה תוך כדי משיכת הפטמה - וזה כואב!
אני לא יודעת אם זה מוגדר בתור "נשיכה" כי זה לא פוצע את העור. אני חושבת שהוא משתמש בחניכיים שלו. עוד אין לו שיניים. 2. מאז שהוא הגיע הביתה, הוא ידע להבדיל בין היום והלילה. ברגע שהיה לילה - הוא נרדם, התעורר רק כדי לינוק ואז חזר לישון עד להנקה הלילית הבאה.
בחודש האחרון הוא נהיה יותר עצבני בהנקה האחרונה. (זו שלפני הלילה) מתנתק ומתחבר מחדש בכעס, כאילו משהו מרגיז אותו. חשבתי בהתחלה שיוצא יותר מדי חלב (דבר שקורה לפעמים ואני מצליחה בדר"כ לזהות) אבל הוא לא מספיק לינוק משהו בקושי, וכבר מנתק את הפטמה. מה יכול להפריע לו? זה קורה כמעט בכל פעם לפני השינה הלילית שלו. 3. ואם כבר בשינה לילית עסקינן...כמה פעמים בלילה "אמור" תינוק בן 3.5 חודשים לינוק? היתה לו תקופה קצרה בגיל חודשיים שבה הוא ינק פעם או פעמיים בלילה, אבל עידן הזהב הזה תם והוא חזר ל3-4-5 פעמים בלילה. יש למישהי עצה מה לעשות? אני יודעת שהוא רעב, ולכן אני מאכילה אותו, אבל יש מה לעשות בנוגע לזה?
דנה

1טלטלים

New member
תינוק שמושך

נשמע כאלו הוא מחפש לאחר הזרם ,תינוקות עושים זאת על מנת לזכות בזרם חזק יותר של חלב,את יכולה לעזור : 1.ברגע את מזהה את הסימנים,נסי לחיצות עמוקות או נסי לעסות את השד בתנועה מבסיס השד החוצה לכיוון הפטמה ,מעין תנועת "גירוש". 2.אפשר להעביר את קטן מצד לצד ,כל העברה מחדשת זרימת החלב ...מי אמר שהנקה צריכה להיגמר לאחר שני צדדים,אפשר לתת צד שלישי ורביעי עד שתינוק שבע ומתנתק. הנקות לילה -אין בדיוק מס' הנקות שתינוק אמור לינוק,כל אחד/אחת יונקים לפי דרישה וצורך שלהם...זה תקין שתינוק מתעורר בלילה על מנת לינוק (אם חזרת לעבודה ורוב שעות היום את לא לידו זה דרך שלו "להשלים" שעות אמא)...תראי יש תינוקות שהתחילו לישון לילה שלם בגילאים מאוד רכים אך לקראת גילאים של 3-4 חוד 'שבים להתעורר בלילה כאלו נולדו רק אתמול ,זה רק אומר,שיש לו צורך להשלים את החסר לו.לכן,להמשיך להניק זה פתרון,אפשר בשכיבה ,לבקש מבן זוג להביא את התינוק למיטה ברגע שהוא מתעורר ולהשכיב אותו ולהניק ובעצם להמשיך לישון .

למעלה