תינוק מזיע בלילה

SEPI

New member
תינוק מזיע בלילה

שלום לכולם. אני אמא לתינוק בן חודשיים, שמזיע בלילה בגב (גב כמאט רטוב). הוא יושן באוברול ארוך + שמיכת כמו בבית חולים. שאלות: האם חם לו או כל התינוקות מזיעים בשינה? מה אתם לובשים עכשיו ואיך מתכסים בלילה? תודה לכולם

זה ממש לא טוב

תינוק שחם לו מדי- גם מאבד נוזלים וגם נכנס לקבוצה עם סיכון גבוה יותר למוות בעריסה (לכן צריך לחמם חדר רק עד טמפ' מסויימת). כנראה שהשמיכה כבדה לו מדי, או שהאוברול עבה? הקטנה שלי (בת חודש וחצי) ישנה עם אוברול/ חליפת טריקו ושמיכת צמר (לא צמר אמיתי). וזה ממש מספיק.

אויי לי - נעם תמיד הזיעה בלילה

ואני לתומי חשבתי שכל התינוקות ככה בגלל שהם לא זזים ולא משנים תנוחה והם כל הזמן על אותו הצד. היא היתה קמה כולה רטובה. באותה תקופה (קיץ) היא ישנה עם קצר, לא כיסיתי אותה וישנו עם מאוורר, ככה שמה עוד אפשר לעשות כדי שלא תזיע? היום היא גיליתי את השיטה, אני שמה על המזרן מגבת ורק אח"כ את הסדין (קצת סופג את הזיעה) בכל מקרה היא קצת חמה, אבל הפנים קרות אז חם לה או קר לה? סליחה על האורך...

מיבת

New member
חם...

תלבישי אותו שכבה אחת דקה יותר ממה שאת לובשת.... שמיכת פיקה או צמר קטנה כדי שלא יכסה את הפנים...

מיבת

New member
תראי..

כשלך חם גם לו חם כשלך קר גם לו קר ככה זה עובד ולפעמים לא... אצלנו למשל הילד סובל מחום ובהתלחה היו ממש מלחיצים להלביש ולכסות והילד היה קם רטוב וזה מסוכן יותר.. החלטתי לקחת עצמי בידים ולעשות מה שנראה לי וטפוטפםוטפו הוא לא סובל כל כך.. תראי, הוא אמנם קטן אבל חודשיים הוא כבר פחות או יות הסתגל לחוץ כבר לא בבטן והוא כבר מרגיש מה שאת מרגישה אין טעם שהוא יסבול בגלל שנראה לאחירים או שככה חשים אחרים, לדוג'.. יוצאים לטיל ותמיד יש את ה"חכמה מכולם" שתגיד לך " לא קר תכסי" אז חמודה אם לא קר אל תכסי ואל תרצי את רצון אחר אלא רצות הילד ורצונותיך את. 24 מעלות בחדר זה חמים ...ומספיק בשביל אוברול נעים וזהו... ליאורי ישן בגיל הזה בחדר בטמפ' 24 מעלות כשגופיה לגופו ותו לא והוא ישן טוב לא הזיע וקם מאושר, כשחם להם הם בוכים מזיעים חסרי מנוחה וכו' וכך גם כשקר...

אביטלתל

New member
לא טוב שחם לו

לדעתי תורידי את השמיכה או שתשתמשי בשמיכה דקה יותר הבת שלי בת 10 חודשים ובדיוק אתמול החלפנו את בגדי השינה, מבגדי מעבר, ולבגדי קצת יותר עבים. מה שנקרא פלנל. היא לא מתכסה. בשלב מאוחר יותר אני מתכוונת לאלתר לה שק שינה משמיכת פליז.

למעלה