תינוק חדש

לאה_מ

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif../images/Emo95.gif../images/Emo42.gif

אני יכולה לספר על ההבדל בין הריון עם ילד שני לבין הריון עם ילד שלישי. כשהייתי בהריון עם שירה לא סיפרתי לעומר. חשבתי שהוא קטן, שלא תהיה לו סבלנות, שאני אספר לו רק בסביבות חודש שישי - שביעי, כאשר כבר לא אוכל להסתיר זאת יותר. בסופו של דבר, לקחתי אותו איתי לאחת מהביקורות אצל הרופא שלי, ובחדר ההמתנה הוא שאל אותי פתאום "אמא, מה יש לך בבטן?" מרוב הפתעה לא הייתי בטוחה למה הוא מתכוון, והחזרתי אליו את השאלה "מה יש לי בבטן?" והתשובה שלו היתה "תינוק?". אז הוא, בעצם, ידע עוד לפני שסיפרנו לו רשמית (הוא היה בן קצת יותר משנתיים וחצי). כשהייתי בהריון עם אורי סיפרתי לילדים די מהר. לשמחתי, חיכינו עד שנראה באולטרסאונד הראשון שיש עובר אחד ויש דופק. אני אומרת "לשמחתי", משום שלפני ההריון עם אורי היתה לי הפלה טבעית בשבוע 9, ולשמחתי עדיין לא סיפרנו לילדים. אבל כשהייתי בטוחה (כמובן שלא ניתן להיות בטוחים לחלוטין) שהכל בסדר עם אורי, סיפרתי לילדים. הייתי לקראת סוף הטרימסטר הראשון. נראה לי לא סביר וגם בלתי אפשרי להסתיר את זה מילדים גדולים. חשבתי שלפחות עומר זכאי לקבל את המידע הזה מוקדם יותר מרוב האנשים האחרים, ואם עומר, אז גם שירה.

אמיר.

New member
לספר כאשר הם שואלים...

מי אמר שזה בכלל מענין אותם ??? אנחנו לא השתמשו בקלטת... סתם הסברנו מה הולך לקרות ושיתפנו את מי שיכול להשתתף במטלות קטנות - שירגישו שייכים...

למעלה