תינוק חדש - אוהב בריגר

תינוק חדש - אוהב בריגר

תינוק חדש ומופלא מצטרף היום לפורום שלנו... הוא נולד ביום שישי, בלידה לא פשוטה, אבל הוא מקסים באופן כמעט לא חוקי...

משתדלת להחזיק מעמד...

מסתבר שאימהות לא נולדת במעמד המכובד של הלידה. בינתיים אני מנסה לפענח שפת תינוקות. למצוא זמן לעצמי. זה גם אתגר....

טוב מהצפוי...

זה מעניין... זה באמת נותן פתח לחלק מהסודות הכי גדולים של החיים - במובן הכי פיסי, גופני שרק אפשר לדמיין. למשל, שמתי לב אחרי יומיים או שלושה שזו פעם ראשונה בהרבה מאוד זמן שאין לי קשר עם ההדרכה שלי ולא ניהלתי שום שיחות איתם כבר כמה ימים. מצד שני, התינוק שלי הוא חתיכת הדרכה בעצמו. זו באמת חווייה שמשנה את החיים, את המטבוליזם של הגוף... אני לא אומרת, לא פשוט להתרגל, אבל לימודים אינטנסיביים, העניין הזה...

אז ככה בקצרה:

הלידה התחילה ביום רביעי, ונמשכה עד ערב יום שישי. כל הסימנים היו תקינים, אבל למעשה אוהב היה קשור חמש פעמים בחבל הטבור מסביב לצוואר וסבל ממצוקה נוראית. הוא יצא בסוף בואקום, לא נושם (אפגר 2), ועבר לטיפול נמרץ. אחרי בערך רבע שעה הוא כבר היה חי לגמרי, בריא ותקין, תינוק מושלם. הנחישות שלו, השאירה אותו בחיים, ועכשיו הוא נס. ממש נס. כל העניין בקלות היה יכול להיגמר אחרת...

לנושנוש

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

דגנית

New member
בהחלט נס.. נס החיים..

תרגישו טוב שניכם, תני לעצמך את הזמן להתרגל להיות.. אמא כמו שהוא מתרגל לעולם החדש, כך גם את.. מזל טוב

timiהאחת

New member
מנהל
המון בריאות, מזל טוב, רוגע, אושר,

שלווה ורק טוב תהני ממנו

למעלה