תינוק בחו"ל

emma120

New member
תינוק בחו"ל

הי, אנחנו טסים עם תינוק בן 5 חודשים לחו"ל, אני מעונינת לקחת איתי טיולון טוב שנישכב, עד עכשיו הילד בעגלת אמבטיה של מוצי שאני לא מעונינת לקחת איתי (שילדה כבדה) יש המלצות? כמו כן, יש עוד משהוא מיוחד שאני צריכה לקחת? נוסעים ל3 שבועות
תודה מראש

השאלה היא מה התקציב ומה הכי חשוב לך בטיולון

שיהיה קל, שיתקפל קטן?
בדיוק עכשיו עשיתי סקר רציני, כי גם חיפשתי טיולון לנסיעות. יש כמובן את היויו, שמתקפלת קטן ונחשבת קלה מאוד, אבל היא גם יקרה מאוד. והמשענת לא נשכבת לגמרי. יש את העגלות עם קיפול המטריה - מקלארן עולה כ-1200, ויש את צ'יקו שעולה בערך 500 שקל, ושתיהן מצויינות ונוחות מאוד לתינוק. אנחנו העדפנו לא קיפול מטריה, כי הוא תופס הרבה מקום בבגאז'. ראינו בחנות עגלה שנקראת בייבי סייף קוויקלי, שהיא קלה מאוד, מתקפלת קטן ועולה פחות מ- 500 שקל.
מבחינת מה לקחת: מנשא למטוס - ממש חשוב (בירידה מהמטוס מקבלים את העגלה עם המזוודות, מה שאומר המון הליכה עם התינוק בידיים, בקבוקים ופורמולה אם לא יונק, הרבה מוצצים, תרופות לשעת חירום, מדחום.

בייבה7

New member
גם ראיתי את הקוויקי

&nbsp
היא באמת מאוד קלה.. הבעיה איתה היא שאין אפשרות שהרגליים יהיו ישרות בישיבה

נכון, גם לי זה מאוד הפריע

הבן שלי גבוה, ובמיוחד הפריע לי שאם הוא ישן בעגלה הרגליים ממש "תלויות" וזה נראה לי ממש לא נוח.

אבקת כביסה שמתאימה לו

שתוכלי לכבס את הבגדים שלו ביד עם חומר שהגוף שלו רגיל אליו.
&nbsp
אני הבאתי גם סדינים מהבית עם הריח שהוא רגיל אליו, שמיכה כייפית להתכרבלות במטוס (ושמיכות שהוא אוהב שיהיו לו לטיול עצמו), המון בגדים להחלפה, גם למטוס עצמו וגם לטיול. צעצועים קטנים שהוא אוהב למטוס ובכלל.
&nbsp
זה יחסית קל כי הוא עוד לא אוכל....

emma120

New member
הכי חשוב שהטיולון יאפשר שכיבה ויהיה קל

תודה רבה על התגבות והעצות של מה לקחת .אבדוק את האפשריות

volifood

New member
היויו לא שכיבה מלאה

ואם זה לא מפריע לך אז בגרמניה הריקרו חצי מחיר מהארץ!!!

למעלה