תינוק בבריכה

תיני25

New member
תינוק בבריכה

הבן שלי כמעט בן חצי שנה, אנחנו נוסעים לבית מלון בשבוע הבא, הוא מת על מים ואני רוצה להכניס אותו לבריכה, הוא מת על מים, בתור הורים מטיילים מנוסים, אני יכולה כבר למרוח לו קרם הגנה? שמעתי שאפשר רק מגיל תשעה חודשים, זה נכון? אני אמנם מתכוונת לשים אותו בגלגל ים עם סוכך אבל ברור שגם עם קרם הגנה.

זדשב

New member
כבר ממש לא זוכרת איך היה אצלנו

אני יודעת שיש קרם הגנה שמיועד לילדים, אולי כתוב עליו מאיזה גיל אפשר להשתמש בו. בכל מקרה, הכי פשוט להתייעץ עם הרופא/ה.

בוודאי לשים קרם הגנה יש מיוחד שעמיד במים

וכמה שיותר במקדם הגנה גבוה הכי הכי כדי להגן עליהם לנו יש את ד"ר פישר התאומים שלי נהנים מהבריכה מאוד.

רות333

New member
יש קרם הגנה לתינוקות, וחולצות אנטי סאן!!!

הקרם הוא היפו אלרגי! הבן שלי היה אלרגי לקרמים רגילים והתמלא בכל גופו שלפוחיות. לאחר כמה שעות השלפוחיות עברו ורופא הילדים המליץ לנו על קרם הגנה היפו אלרגי , חוץ מזה יש לנו חולצות מיוחדות למים שנקראות אניסאן שעשויות מבד של מצנחים וניתן לקנות אותן רק בקיבוץ שובל בנגב. כל שנה אני קונה לכולם כאלה חולצות והן נעימות מאוד ומגינות היטב מפני השמש.

לא ידעתי שרק מגיל 9 חודשים

בגיל שבוע וקצת בר הייתה איתנו בטיול בחולות אשדוד ומרחתי אותה על הזרועות. תמיד מרחתי את שתיהן ולא היה לי מושג שיש הגבלת גיל. זה פעם ראשונה שאני שומעת על זה.

רוב הקרמים הם מגיל חצי שנה,

ויש את הקרם של וולדה שהוא מגיל 0. במקומך הייתי שוקלת שוב אם להכניס תינוק בגיל הזה לבריכה ציבורית (הוא עוד לא לגמרי מחוסן נגד פוליו, למשל, וזה עוד לפני שדברנו על המערכת החיסונית הצעירה שלו שתצטרך להתמודד עם כל הזיהומים שיש בבריכה). בגיל הזה אני לוקחת בריכה מתנפחת וממלאה אותה במים רגילים.

למעלה