תינוקת לא רגועה

cessa

New member
תינוקת לא רגועה

אסתר שלום - בתי בת חודשיים ויונקת בלבד. היא מרטיבה מספיק חיתולים וגם עולה יפה במשקל. ובכל זאת - היא תינוקת מאד לא רגועה. אני יודעת שאת משתמשת בקריטריון 'התינוק רגוע וחייכן' כדי לקבוע כי הוא מקבל מספיק לאכול - ובקרטריון זה אנחנו נכשלים בגדול. בלילה היא ישנה הרבה, אבל במשך היום כמעט ולא. גם לאחר שהיא אוכלת ומפסיקה ביוזמתה - היא איננה רגועה. ישנם ערבים שאני מחברת אותה לציצי כל 45 דקות כי זה הדבר היחיד שמרגיע אותה (זמנית). לפני כחודש נעזרתי בדוריס כי שמעתי 'קליקים' של הלשון בזמן היניקה. דורים אמרה שאכן יש בלבול של הלשון (הייתי מאושפזת כמה ימים בערך שבוע לאחר הלידה ואז היא קבלה בקבוק) - אך התפיסה נראתה בסדר. בגלל חוסר השקט הכללי של בתי - אני כבר לא יודעת להבחין בין בכי של רעב ובכי אחר - ובעצם מציעה לה ציצי בכל פעם שהיא בוכה. שאלותי הן: 1. האם ייתכן שהיא רעבה למרות שיש מספיק חיתולים רטובים והיא עולה במשקל? 2. האם אני שוגה בכך שאני מציעה לה ציצי בתדירות כל כך גבוהה? הייתכן שהיא סובלת מגזים ורק מעמיסה עוד יותר על הבטן הכואבת? 3. יכול להיות שהיא אוכלת יותר מדי וזה גורם לכאבי בטן? 4. האם זה שלפעמים היא אינה יונקת למשך 8 שעות בלילה מפחית את ייצור החלב? תודה מראש על עזרתך!

are there allergies in your family?

This kind of behavior is typical of a baby who comes from an allergic family. We used to call them "high-need" babies, but today we call them Sparkling babies. yOu never make a mistake in breastfeeding her when she is fussy. sucking on the breast is always a magic way to calm these babies. YOur baby is probably not suffering from hunger, but whatever is causing discomfort, your breast fixes it!!​

לאה_מ

New member
תרגום: האם יש אלרגיות במשפחתך?

התנהגות כזו אופיינית לתינוק המגיע ממשפחה עם אלרגיות. בעבר נהגנו לקרוא להם "תינוקות בעלי צרכים גדולים", אבל היום אנו קוראים להם "תינוקות תוססים". את לעולם אינך טועה כשאת מניקה אותה כאשר היא חסרת שקט. יניקה מהשד היא תמיד דרך קסמים להרגיע את התינוקות האלה. התינוקת שלך ככל הנראה אינה סובלת מרעב, אבל מה שלא יהיה שגורם לה אי נוחות, השד שלך מסדר את זה!!!

למעלה