תינוקת בת 4 חודשים

תינוקת בת 4 חודשים

שלום, היום גיליתי לביתי איזושהי פריחה קטנה, כנראה תגובה לחיסון שקיבלה לפני יומיים, והבחנתי שיש לה מעט שערות דקיקות ובהירות בפות. היא ילדה גבוהה 66 ס"מ על 7,900 ק"ג. האם יש לי סיבה לחשוש, אני קוראת יותר מדי בדוקטור גוגל, ואני על סף התקף חרדה. אפשר את דעתך המלומדת בבקשה?
תודה מראש

היינו עכשיו אצל הרופא ילדים

טוען שכנראה היה מאז ומתמיד כנראה לא ראינו, לא נראה לו בעייתי, ביקש שנחזור עוד חודש, וגם אם יש משהו אף אחד לא טפל בגיל כזה, האם נכון? האם הבדיקה שלו מספיקה?

כן

הוא רופא ילדים, ראה הרבה תינוקות, לא התרשם. את חייבת להירגע באמת, את צריכה בדיקה לא הבת שלך.

תודה על התשובה (מינוס ההערה הפוגענית)

תודה על התשובה המקצועית. קצת פחות תודה על ההערה האישית הפוגעת. קצת עבודה על יחסי האנוש לטעמי לא תזיק.
יש אנשים אמיתים מאחורי המקלדת לא הכל וירטואלי. אפשר לתת תשובות מקצועיות גם בלי לרדת לעלבונות אישיים.
שוב תודה על העזרה

מתנצלת, זה לא נאמר כדי לפגוע

מה שהתכוונתי הוא שאם את מגיעה לרמות של מצב שבהן את מתקשה לנשום, מדובר בהתקפי חרדה שממש דורשים טיפול. קיצרתי במילים, אבל הכוונה הייתה כנה ונבעה מתוך דאגה, כי חרדה שלך היא הבעיה שצריך לטפל בה. מקווה שהבהרתי את כוונתי. אני בד,כ ממש טובה ביחסי אנשו ולא מנסה לפגוע, כאן כנראה רציתי לתת תשובה למרות שלא עמד לי הזמן, והניסוח היה אומלל.

תודה

למעלה