תינוקת בת חודש - עזרה

מהוזה111

New member
תינוקת בת חודש - עזרה

שלום,
כשנולדה התחלנו לתת לה סימילאק ולאחר מכן סימילאק קומפורט בשניהם היא הקיאה ופלטה המון הרופא אמר שיש לה ריפלוקס (אבל אפילו לא בדק כלום) והעביר אותנו לאינפמיל האינפמיל עשה לה מאוד רע אז עברנו למטרנה אקטרה קר ואחר כ בגלל גזים למטרנה אקסטרה קר רומפורט
מאז שנולדה היא בוכה הרבה במהלך היום ולא שקטה הגוף שלה מאוד נוקשה והיא כמעט ולא ישנה במהלך היום
המצב רק הולך ומחמיר הלכתי לרופא והוא אמר שזה רק גזים וזה יעבור ושהיא צריכה הרבה מגע גוף (היא נרדמת רק עלי ומתעוררת כשאני מעבירה אותה)
אבל למרות שהיא נרדמת רק עלי הרדמה אחרי כל ארוחה מלווהה בבכי שקשה מאוד להרגיע וכשהיא נרדמת עלי היא כל כמה זמן מתעוררת ובוכה או צורחת וצריך להרגיע אותה שוב
אני אובדת עצות אני מרגישה שמשהו שאני עושה הוא לא בסדר או שמשהו פשוט לא בסדר
האם מישהי עברה משהו דומה או יכולה לתת לי טיפ מה כדי לי לעשות או לאיזה רופא כדי לי ללכת
תודה

mitmit11

New member
תתחילי בירור אצל רופא גסטרו ילדים

לבדוק אם אכן רפולוקס ואולי להתאים מזון אחר. יתכן גם שזו אלרגיה לחלב וכדאי לנסות מזון צמחי. על כל אלה רופא אמור לענות.

בייבה7

New member
נשמע מאוד קשה

&nbsp
שני הגדולים שלי היו מה"לא נרדמים", "מתעוררים שניה אחרי שמניחים אותם" ו"לא רגועים באופן כללי". וכל זה בלי קשר לריפלוקס.
&nbsp
התובנות שלי:
1. קודם כל זה עובר.. בגיל 3 חודשים הגזים לרוב עוברים ומתחילים לישון יותר בלילה וביום.
2. הייתי מנסה לעטוף אותה. יש סירטונים באינטרנט שמסבירים איך לעטוף (מאוד קל) וזה מאוד עוזר להם לישון טוב ולא להתעורר כל כמה דקות.
3. תעשי לה אמבטיות ארוכות, זה מעייף אותם, עוזר להם להירגע ולהיכנס לשינה טובה ועמוקה (בדיוק כמו שאנחנו עייפים אחרי בריכה). טיפ בשבילך: לכי לישון איתה אחרי שהיא עושה אמבטיה.
4. תנסי להרדים אותה גם בדרך אחרת, כמו נדנוד בעגלה ובעריסה. זה ישחרר לך את הידיים ולא יגרור התעוררות ברגע שאת מעבירה אותה לעריסה.
5. תנסי לשלב בין שיטות ההרדמה השונות שלא תתרגל לדרך אחת. האמצעית שלי התרגלה לישון עלי ועד גיל 8 חודשים היא היתה נרדמת רק עלי ומתעוררת כשהעברתי אותה לעריסה. מאוד מתסכל. במבט לאחור, לא הייתי צריכה לתת לה להמשיך ולישון עלי. היה לה כיף ונעים וזה מובן, אבל כן הייתי צריכה לשלב.
6. אל תשכחי שעייפות יתר גורמת לבכי.. ולהתעוררות בבכי. יכול מאוד להיות שזאת הסיבה שהיא לא רגועה ולא משהו אחר.
7. תמיד מומלץ ללכת לרופא שירגיע. אני אישית הייתי כמה פעמים כי הייתי בטוחה שמשהו לא בסדר וזה היה "רק" גזים :)
&nbsp
בהצלחה ובאמת שזה עובר.. לא כל התינוקות קראו את הספר שכתוב בו שהם צריכים לישון רוב שעות היממה :)

למעלה