ת'ין ליפס (אני חדש פה!)

MellowShip

New member
ת'ין ליפס (אני חדש פה!)

טוב אז חוצמזה שאני חדש פה..(שלום שלום!!!) רציתי גם לכתוב על ההופעה המדהימה של ת'ין ליפס.. אני יושב למעלה עם מאיה, רומי, דביר וערן.. ואז מתחילה ההופעה..ההופעה נפתחה באווירה עייפה משהו עם משורר חביב שהקריא לנו כל הבא לידו, וגרם לתהליך הזמנת האלכוהול להיות זריז במיוחד.. ובכן אחרי 2 או 3 שירים הוא ירד, ועלתה בלונדינית קטנה ושמה מאיה דוניץ', המוכרת לנו מאיטליז. ובכן החלק שלה היה מטמטם פשוט, השירה שלה, העוצה שלה, ההזיות שהיא האכילה אותי...הכל היה ממש במקום..רועי ירקוני עם כתיבה כל כך מצויינת שעוד לא ראיתי מעודי!!! ובכן לאחר מאיה עלתה חביבתנו הנפלאה קרן אלקלעי לבמה והתחלנו עם ת'ין ליפס, מיותר לומר שהיה מצויין פשוט, הרמה הביצועית על הבמה הייתה ממש מעולה...ואחרי ליטר בירה כבר הפסקתי לשים לב לקרן והקשבתי לישי סומר ולמתופף הכל כך מ-צ-ו-י-י-ן!!!!!!!!!! אה ואמרתי כבר שרועי קיבל ממני תעודת הצטיינות והערכה על כתיבת החומר?.. בכל מקרה נעים להיות פה בפורום, היה נעים להיות בהופעה, לפגוש אנשים נחמדים ובכלל...היה משגע! אגב מאוד התרשמתי מכמות האנשים..יפה לנו, ובכלל יפה להם!!!!!! מאיה, תודה לך המון על שהכרת לי כזה הרכב משובח! אני חב לך את חיי!!

dpascal2

New member
ת`ין ליפס (אני ישן פה!)

אזהרה ! אני לא אובייקטיבי מהסיבה הפשוטה שההלחנה של רועי פורטת לי על כל הנימים (אפלים ולא אפלים). אבל בכל זאת... בכל פעם שאני רואה הופעה שהיא לא משהו שניתן להגדיר ולקטלג ללא היסוס הלב נפתח, והחומר של החברה האלה הוא ללא ספק עוף מוזר ביותר שמעיד על רוחב אופקים מוסיקלי, יום לפני המופע סיפרתי לרועי על 2 השמעות של חומר שלהם ברדיו ובטלווזיה ואמרתי לו (ספק בצחוק ספק ברצינות): " רק אל תאבדו לי את השארם המחתרתי ?". תשובתו הייתה: "תשמע את הקטעים שכתבתי לדוניץ ואז תראה אם השארם הזה אבד לנו".מה אגיד ומה אומר ? ההבטחה קוימה במלואה. כבר כתבתי בעבר על ההלחנה הגאונית של רועי המלאה דמיון,הומור,רצינות ועומק ,על העיבודים המרשימים, על הקלידים שלו שתופסים נפח של תיזמורת (לכן לא אזכיר זאת שוב
) אבל הקטעים שכתב לדוניץ פשוט הדהימו אותי - הירגשתי את אותו רטט בבטן שArt Bears עושים לי. דבר נוסף שהיה לי חדש היא הנגינה הוירטואוזית של זומר (ישבתי מטר ממנו) שנעלמה לחלוטין במופע הקודם בשל בעיות סאונד, מצאתי את עצמי בוהה באצבעות שלו ומתמוגג. יציב מאוד מדויק ומוכשר אבל זה כלום לעומת כשרונו במטקות. אני דווקא כן אהבתי את רוני סומק למרות שיש לי באג שכשאני מקשיב למילים המוסיקה נעלמת לי וזה משתלב רק בהאזנות חוזרות ונשנות. ביקורת סאונד לצערי אין לי כי ישבתי ממש ליד הבמה. בשורה התחתונה:זה מדהים,וזה שלנו !

למעלה