תימני במלוא הדרו

David Ochayon

New member
תימני במלוא הדרו

עוד תמונות מהמסיבה ומעוד אירועים אחרים, ובכלל תמונות של הרבה אנשים שבאים למסיבות ניתן למצוא בשרת של אימרי בערוץ #היפ ברשת דאלנט שבמירק

belistirs

New member
חחחחח

האיש נראה כאילו בא לו להקיא בטח ראה תצלם(סתם סתם)

David Ochayon

New member
אם לא הבנתם את הרמז

כנסו לצ´אט כבר אינעל דינק!! משעמם שם כל הזמן אותם אנשים גם לי מותר להקפיץ מה תעשו לי

multi

New member
אולי מישהו מוכן להעלות את התמונות

באופן מסודר לפה, או לאיזה אתר כי אני ממש לא יודע מה להוריד משם ואני מתכוון לתמונות מאתמול

David Ochayon

New member
בכוונה אנחנו משאירים את הרוב שם

כדי שתבואו לערוץ יא חארות בני שרמוטות מזדיינים סתם סתם

#היפ שולת!!1

#היפ יותר קשוח מתופעק ויותר מבריק מהקרחת של זולג´ה, אז מי שלא יודע ולא היה הוראות פשוטות להיכנס לצ´אט : 1. יש להוריד את התוכנה mIRC, מהאתר WWW.MIRC.COM נכנסים לתוכנה וכותבים בשורת הצ´אט : /server matrix.dal.net (תגזרו שורה זאת) (או שבאפשרויות [שקופצות בהתחלה] בחלק של הMirc Servers תבחרו אחד משרתי הדאל נט [Dal Net] ותלחצו Connect to server) ואז כותבים /Join #היפ (תגזרו שורה זאת) כה פשוט - בצ´אט אפשר לדבר עם חובבי היפהופ אחרים ולהוריד אלבומי ראפ ושירים. לעזרה נוספת פנו למנהלי הצ´אט. הודעה למנהלי הפורום : זה יהיה נחמד אם ההודעה הזאת תוכנס לטאג ליינס, כדי שאנשים יהיו מודעים כל הזמן לצ´אט ושלא יאלצו להסביר מחדש איך להיכנס. ואל תשכחו להקפיץ ! =)

הידעתם?

זוהי הקפצה מהדור החדש, הקפצה שאיתה בא מידע נחמד שכל אחד רוצה לדעת והפעם : הידעתם? : אורגזמה של חזיר נמשכת חצי שעה!!!!

G-Ruff

New member
אתם יודעים מי בא לצ´אט?

כולללללם!!! נו יאללה קטעים צחוקונים טופאקמת וכאלה! #היפ בדאלנט, כי מי שנמצא בצ´אט! לא לא נמצא בצ´אט!

למעלה