תילתן כנס. לך תקע אותה.
י ילד רע ומר New member 2/1/14 #29 זאת תנוחה שאני ממש אוהב. רק שאני רגיל להיות מאחורה. תני כבר את הכתובת של פומוש.
P puma141 New member 2/1/14 #32 חחחחחחח אם אני בפוזיציה הזו, ובדיוק הגעת! אני מחייכת מזמינה...אבל אופסססססססס קאצ'! מתחיל מאסטר שף בדיוק. האם אתה- א.אומר לי היי ומתיישב בספה עד סוף התכנית. לא רואה את רושפלד ומתנפל עלי כאילו לא נגעת בבת שנה.....?*קצת מציאות הכנסתי לפוסט*
חחחחחחח אם אני בפוזיציה הזו, ובדיוק הגעת! אני מחייכת מזמינה...אבל אופסססססססס קאצ'! מתחיל מאסטר שף בדיוק. האם אתה- א.אומר לי היי ומתיישב בספה עד סוף התכנית. לא רואה את רושפלד ומתנפל עלי כאילו לא נגעת בבת שנה.....?*קצת מציאות הכנסתי לפוסט*
י ילד רע ומר New member 2/1/14 #34 מוריד אותך על ארבע מול הטלוויזיה, מתייצב מאחורייך ורואה איך מקפיצים פסטה מזוגגת עם עשבי תיבול. יהיה כיף
מוריד אותך על ארבע מול הטלוויזיה, מתייצב מאחורייך ורואה איך מקפיצים פסטה מזוגגת עם עשבי תיבול. יהיה כיף
D dibablas New member 2/1/14 #44 בחורה נבונה וגם יפה ממה שזכור לי מתמונה מטושטשת. אבל עייפתי מבחורות, בעתיד אני אחזור לזה, אבל בצורה אחרת ויחודית מאוד
בחורה נבונה וגם יפה ממה שזכור לי מתמונה מטושטשת. אבל עייפתי מבחורות, בעתיד אני אחזור לזה, אבל בצורה אחרת ויחודית מאוד
D dibablas New member 2/1/14 #52 לבינתיים היה לי איזה קשר שלא נגמר משהו וגם הוביל בהמשך לתקרית לא נעימה עם החבר הנוכחי של אותה בחורה ועכשיו איזה נודניקית שלא יודע מה רוצה ממני. קיצור מעייף פשוטו כמשמעו.
לבינתיים היה לי איזה קשר שלא נגמר משהו וגם הוביל בהמשך לתקרית לא נעימה עם החבר הנוכחי של אותה בחורה ועכשיו איזה נודניקית שלא יודע מה רוצה ממני. קיצור מעייף פשוטו כמשמעו.