תיכף מצטרפת

שוגי13

New member
תיכף מצטרפת ../images/Emo57.gif

שלום לכולכן, אני קוראת אתכן ולומדת המון, יצרתן לכן אחלה של קהילה תומכת
אני כרגע בעיצומו של שבוע 39 ורוצה כבר ללדת כי אני נורא סקרנית לגבי הפיצית, איך תיראה, איך ניסתדר יחד ... וכבר יש לי שאלה. כדאי לי לקנות חזית הנקה כבר עכשיו או להמתין לאחרי הלידה? עד כמה הציצי גדל אחרי הלידה? קניתי אחת נורא נוחה ונעימה אבל לא הורדתי את הפיתקיות אם המידה לא תתאים כך שאוכל להחליף. מה דעתכן?

noa2

New member
הי שוגי

שמחה לראות אותך גם כאן, מצטרפת להמלצה של שרון- חכי לאחרי הלידה. לי היו חזיות מההנקה הקודמת והפעם הן קטנות עלי והייתי צריכה חדשות אז פשוט אי אפשר ליצפות את התנהגות הציצי... יש לחכות ולראות. שתהיה לך לידה קלה ו

_גלית_

New member
היי, שוגי ../images/Emo13.gif טוב לראות אותך כאן!

אני חיכיתי עד אחרי הלידה, (בינתיים השתמשתי בחזיה שחברה השאילה לי) כי אף פעם אי אפשר לדעת בדיוק איזו חזיה תהיה נוחה אחר כך. אם אין לך אפשרות כזאת, אני מציעה "להקריב" את זו שכבר יש לך, שתהיה עכבר נסיון, כי חשוב מאוד שתשתמשי בחזיית הנקה, כבר מההתחלה. אם תגלי שאת צריכה מידה יותר גדולה, תמיד אפשר לארוז אותה להמשך. אני גיליתי עכשיו, 11 חודש אחרי הלידה שירדתי במידה אחת!

שיהיה מהר ובקלות!../images/Emo57.gif

אל תקני הרבה חזיות לפני, כי אי אפשר לגדעת. יש כאלה שכמעט לא גדל להן כלום והן הולכות עם אותה מידה ויש שממש לא (אני למשל). מספיק לדעתי 2. אם הן טובות עלייך עכשיו בשבוע 39 סביר להניח שתוכלי ללכת איתן גם אחרי לידה. ואם את רוצה ללדת מהר תשכנעי את עצמך שזה בכלל לא דחוף לך ואת בכלל רוצה ללדת שבוע אחרי התהריך כי עוד לא סיימת Xו Y
על רוב התינוקות זה עובד וגם אם לא אז לפחות חסכת קצת ציפייה עצבנית
ותבואי לפה אחרי לידה!

בהחלט אחרי הלידה

אני קניתי חזיה בחודש התשיעי, והיא מונחת אחר כבוד בארון. גם ככה בימים הראשונים, בעיקר בבי"ח אפשר (ואולי רצוי לאור הגודש המפורסם של היום השלישי, שלמזלי לא חוויתי אותו) ללכת עם גופיה-חזיה (לי יש של פוקס או פיקס, ואני מאוד מרוצה ממנה). אח"כ תקני חזיה - כשהחזה יתייצב פחות או יותר. אני ממליצה מאוד על lady line.

ashlaya

New member
שוגי איזה יופי

לראות אותך כאן איתנו קדימה לדרך

שוגי13

New member
../images/Emo51.gif על העצות

הפנמתי! יש לכן המלצות על דגמים מומלצים במיוחד? יום נעים

שיעבור לך בקלות כמה שניתן...

ובהצלחה... לגבי חזיות אני אישית לא קניתי אפילו אחת. קיבלתי מחברה שגמלה ומאחותי שרכשה חזיות ומעולם לא הניקה... איזה מזל לא?

לאה_מ

New member
עוד קול בעד לחכות עד אחרי הלידה

הסוג והדגם מאד אישי, אבל אני ממליצה על החזיות של Emma Jane ושל Leading Lady. את שני הסוגים מוכרים בשילב (וגם באמצעות סוכנות מכירות בבתי היולדות). שתהיה לידה קלה ומוצלחת.

Shellylove

New member
בטח שלחכות

אני קניתי חזיה לפני (כי אני מין מאורגנת כזאת) ולא יכולתי לגעת בה אח"כ, היא כל-כך גירדה והציקה לי שזה היה בלתי אפשרי. כך שתקחי בחשבון שזה לא רק המידה, אלא גם כל מה שקשור למגע (החזה נהיה קצת יותר רגיש וכו´). שיהיה לך המון בהצלחה, לידה קלה ונעימה ואנחנו לא הולכות לשום מקום (כי אין לנו לאן...
, סתם...), אז נתראה פה.

למעלה