תיכף יומולדת

lifegirl

New member
תיכף יומולדת ../images/Emo143.gif

אז זהו. שלכבוד היומולדת- אני צריכה להכין עוגה. או עוגיות. משהו שבו אפשר להאכיל א/נשים... (וטבעוני, כמובן...) הייתי מכינה את עוגיות האגוזים שלי, אבל הן קצת מיצו את עצמן (למרות שהן מצויינות! באמת!)... וגם עוגיות הגרנולה כבר נשחקו. בקיצור- אני זקוקה לרעיונות... מה אתן/ם יכולות להציע לי?

יש לי שתי הצעות:

1. עוגת השוקולד הטיבעונית/כדורי השוקולד הטיבעוניים-המופיעים במאמרים. שניהם מאוד מאוד (מאוד!) מומלצים. 2. באתר של אנונימוס, בדף של המתכונים, יש מתכון לכל מיני עוגות. בהצלחה

hilase2

New member
אני ניסיתי את הפרג

קצת שיניתי אותו (במקום מלית פרג השתמשתי במלית תמרים ופרג) ועם אגוזים קצוצים. הוא יוצא טעים מאוד : הוא נגמר אצלי תוך יום. חוצמזה שלא חיבים דווקא פרג - מהצד האיטלקי של המשפחה שלי עושים עוגה עם בצק דומה והמלית היא פשוט ריבה..מהסוג הכי פשוט שיש, עם קצת מים חמים להקל על המריחה (מומלץ - ריבת משמש). נחמד להכין כמות ורבע-וחצי של בצק ולקשט בפסים. זה נראה חגיגי. ** מה זה ספר המתכונים הטבעונים?

f rat1

New member
ואני ניסיתי את התפוחים

יצא פשוט מ - ע - ו - ל - ה !!! אפילו כל המשפחה שלי הסכימה איתי (והם ממש ביקורתיים בנושא אוכל...) כמה שינויים - במתכון כתוב שצריך תפוחים לא חמוצים. אני השתמשתי בתפוחים חמוצים, כי זה מה שהיה, ויצא אחלה! (נראה לי שדווקא הלא חמוצים נוטים להשחיר יותר). חוץ מזה, הם מציעים כמות של 4 תפוחים, ולפי דעתי צריך משהו כמו שישה בינוניים. בהצלחה!

Neta558

New member
עוגת תפוזים!

סתם נזכרתי בזה, עוגה שפעם מאד אהבתי. אני יכולה לחפש מתכון, אבל צריך יהיה לטבען אותו, מה שאומר ניסויים טעימים (מוכנה להתנדב לניסוי, מוכנה להתנדב לניסוי...) ואם את רוצה לנסות משהו מספר המתכונים הטבעונים, המבחר הוא: עוגיות חרובים ואגוזים עוגיות טחינה וגרנולה עוגיות חמאת בוטנים עוגיות חמאת בוטנים וקינמון עוגיות חרובים עוגיות חרובים וקוקוס עוגיות טחינה במילוי ריבה חיתוכיות שיבולת שועל רולדת תמרים פאי לימון פאי תות שדה עוגת גזר עוגת שוקולד וגזר אגסים ממולאים אפויים ועוד כמה דברים שלא היה לי כח להעתיק... (אני מבינה שהשנה יש יומולדת?
)

צ ב י ה

New member
חרובים

עוגיות חרובים/עוגת שוקולד+חרובים/כל דבר שיש בו אבקת חרובים יתקבל בברכה
. חיפשתי פה במתכוני הפורום ולא מצאתי
. תודה, צ ב י ה

למעלה