תיכנסו עכשיו דחוף!!!!!!!

תיכנסו עכשיו דחוף!!!!!!!

ערוץ הילדים רוצים להפסיק לשדר דרגון בול Z אל תיתנו לזה ליקרות תיכנסו ל ותישלחו הודאה דחופה נגד סגירת הסידרה

ashkeloni

New member
אני רק אגיד את זה

לא משנה כמה תתחננו, זה לא הולך להמשיך.... בגלל שהם כמו מטומטמים, עדיין לא דובבו את הפרקים הבאים אז...מקסימום יתחילו לשדר שוב מההתחלה

nrtood

New member
אם לא שמת לב

הם הולכים לפי השיטה האמריקאית, וזה אומר כל פעם לקנות 50 פרקים פלוס מינוס במכה ואז לקרוא לזה עונה. למה? לא יודע! היה נחמד אם הכסף היה מושקע יותר באנימות במקום לקנות איזה 300 פרקים של פינת אור. וזה באמת לא יעזור אם תבקשו, כמו שהיה אם פוקימון שילדים הציפו אותם בבקשות וזה עדיין לא עזר.

ניאט

הם מתכוונים להפסיק את השידורים בעוד שבוע בערך, ואז תשודר הסדרה- CCS (סדרה של חודש) ואחרי שהסדרה תיגמר הם יחזירו דיביזי.

Koston15

New member
איך את יודעת את זה????

איך את יודעת שיחזירו את dbz אחרי חודש?????

Koston15

New member
כל אחד טועה אבל אני רוצה לדעת מאיפה

יש לכם את כל המידע הזה??????????????

לסתן

New member
אני מכיר

מ

yoo

New member
לא יסגרו את הסדרה באקא...

פשוט לא דיבבו את כל הפרקים במכה, משום שלערוץ הנהדר הזה, שנהנה מאחוזי צפייה עצומים וחברות הכבלים משקיעים עליו 60 אחוז מהכסף שמשלמים להם... עם כל הכסף הזה, אין להם כסף לקנות סדרות שלמות, והם צריכים כל פעם לקנות חלק מסויים בסדרה...

כן...../images/Emo19.gif

לדעתי בכלל הם לא חייבים לדובב,ורק לשים כתוביות!תסכלו אותי באבנים אבל אפילו הדיבוב האנגלי נשמע יותר טוב! *בורחת כמה שיותר רחוק בשביל שלא תספיקו לזרוק עליי דברים*

nrtood

New member
כתוביות?

זה רעיון אבל הם לא יכולים בגלל שבערוץ צופים ילדים שעדיין לא יכולים לקרוא כמו שצריך או לא יודעים לקרוא בכלל.

למעלה