תיכנסו!!!!!!!!ממש חשוב

sari7

New member
תיכנסו!!!!!!!!ממש חשוב

אני רוצה לכתוב משהו חשוב! אני קראתי את הספויילרים (חלק) של העונה השלישית ! והתאכזבתי!!!!!!!!! אני ממש הופתעתי לגלות כל מני דברים-תמחו איתי נגד זה שהכי גאים שלנו תהפוך מהסדרה הכי טובה בטלויזיה לדוסון קריק ! או יותר גרוע מזה- בברלי הילס!

lolly1

New member
או יותר מזה!!

עוד יעבירו אותה לויוה!! אני ממש מוחה על מה שמישהי שמה.. לא סיוון מצטערת שאני לא זוכרת מי.. אבל
.......... שמלאני תיאנס??
מספיק צרות לא באו על הבחורה?? l.b.d השנאה לבריאן. לידה בבית שלה ליד לינז.. באמת.. קצת רחמים!! למרות שאני די רוצה שמולי תתפוס את בריאן וג´סטין.. what ever it takes to bring them back!!! ואמא שלך גסטין מסכנה.. למה להרוג אותה..? מספיק בעלה חרא הומופוב .. אז גם להרוג אותה..??

lolly1

New member
לאן הלכת..?

ולמה שוב..? עד שאנשים באים..? לא קראת?? אני עירנית!!!

sari7

New member
את יכולה להיות ערנית...

את אף פעם לא פה כשאני פה... בכל אופן- אני זזה ביי ולילה טוב! נדבר מחר

maayan15

New member
אני גם מוחא!!! ../images/Emo58.gif

הקטע עם אחותו של ג´סטין...סבבה, חתונה- סבבה...אבל השאר מוגזם בהחלט!!...ואיך שהם לאט לאט הורסים את בריאן...לעזאזל!!!... בריאן קיני משלם לזונ בלונדיני?...ואני חשבתי שהמצב לא יכול להיות גרוע יותר...

זה לא הוגן!!!!!!!!!!!!!!! לא ספוילר

שריי ואירית אתן אמורות לשים
! אני פתחתי את השרשור ופתאום קראתי משו על מלאני, זה מעצבן! לא מספיק שנהרסה לי כל השנייה אז צריך להרוס גם את ה-3?

sari7

New member
- מצטערת...

אתה צודק- אבל יש הרבה אנשים ששמו ספויילרים, והקטע על מלאני הוא מספויילר אחר שרץ בפורום... איתך הסליחה!

רינת4

New member
חיאור-אני גאה בך!!!

כל הכבוד! אבל מניסיון-כל שירשור שיש בו סימן של ספויילר,עדיף לא לקרוא שום הודעה כי לפעמים הם ממשיכים לספיילר גם בהודעות מתחת ולא שמים סימן...(שוכחים או פשוט חושבים שזה ברור מאליו שיש שם ספויילר).

ayaliar

Well-known member
גם אני פתחתי את זה וראיתי

משהו ומיד סגרתי אבל הספקתי לראות מה זה כי לא היה סימן בכותרת. אני רוצה לא לדעת כלום כלום על העונה השלישית אז בבקשה תשימו לב לשים את הסימנים בכותרות. כל הזמן התבאסתי שידעתי שאית´ן אמור להגיע אז אני לא רוצה שזה יקרה שוב

למעלה