תיכנסו כולם

YaLdoNet 4 EveR

New member
תיכנסו כולם ../images/Emo176.gif

טוב, הפורום הזה משעמם כמו אנלא יודעת מה, וממילא חצי מההודעות פה הן שלי אז אין לי מה להפסיד - - -
שרשור היכרות
ולצורך העיניין כולנו נעלים עין שאנחנו לומדים ביחד ואולי אף תקועים זה בתחת זה. אוקיי, בשביל שהשרשור יילך כמו שצריך אתם צריכים לענות על כל השאלות ללא יוצא מן הכלל, לעשות כאילו קראתם את של החברים שלכם, ולעשות כאילו זה עניין אתכם (תוכלו ליישם את הסעיף השלישי בעזרת "תגובה" להודעת חבריכם.)
1. שם מלא?
2. כינוי?
3. מה האות האהובה עלייך בא"ב?
4. מה כיוון של חזית שולחן המחשב שלך?
5. מה צבע הסדין שנמצא כרגע על מיטתכם?
6. מה הירק האהוב עליכם?
7. מחברת- שורות או משבצות?
8. בית שימוש- נאמבר 1 או נאמבר 2? (תם שלב השאלות המהותיות מפורום HP חברתי)
9. המדינה שהכי לא הייתם רוצים לטוס אליה?
10. ספר הילדים שהכי עשה לכם טראומה\סיוטים?
11. הפורום שאתם הכי פעילים בו? (אם בכלל)
12. האייקון שהכי מתאר את ה"אני הפנימי" שלכם -
13. איי.קיו - פעיל?
14. איך קוראים לאייציטפו שלכם?
15. אתם מאמינים שדיסני יחוללו מהפכה במאה הקרובה? (תם שלב האופיר מנסה להצחיק)
16. איזה כיתה אתם?
17. איזה מגמות בחרתם?
18. אתם מנגנים על משו חוץ מעל הווינאמפ שלכם?
19. מספר אייציטפו?
20. כמה מילים לסיום... זכויות שמורות לפורומים שונים בתפוז (וקצת גם לי) ~הודעה זו נכתבה בחסות הפלאפל של צחי~ ~וגם בחסות אופיר, החייאת פורומים תמורת סכום סמלי~

NiKi†a

New member
טוב אני יתחיל ../images/Emo3.gif

שם מלא: שירן שטרנפלד
כינוי: ניקיטה?
אות אהובה בא"ב: ב'.
מה הכיוון של משו משו משו: מזתומרת?
ישרה? נו הייתם בחדר שלי
צבע סדין: כחול
ירק אהוב: מלפפון.
מחברת...: שורות
בית שימוש:...לא הבנתי ת'קטע של המספרים...נגיד.....1?
המדינה שלא הייתי רוצה לטוס אליה: סוריה? לבנון? תבחרו?
ספר הילדים הכי עשה לי טראומה:...חבל שזה לא סרט כי..אין כזה
..לא שאני זוכרת.
הפורום שאני הכי פעילה בו: אני מנהלת את פורום סאם41...עוזר?
האייקון הכי מתאר ת'פנימי שלי
:
-כי אני מרשעת?
איי.קיו...פעיל?: נראה לי.
איך קוראים לאייקיסיו שלי?: אין לו שם? או שעדין לא חשבתי על אחד.
אתם מאמינים שדיבני יחוללו מהפכה במאה הקרובה?: לא ממש
איזו כיתה אני?: י'3..
אילו מגמות בחרתי..: ספרות ומדעי החיים.
אתם מנגנים על משו?:
מספר אייקיסיו: 140686936
כמה מילים:מקווה שלא הסתנוורתם מהסמיילים
חי

ofrikit

New member
מוזר...../images/Emo3.gif

ד.1.שם מלא? עופרי גרעיני ד2. כינוי? *ofr!k!t* 3. מה האות האהובה עלייך בא"ב? א 4. מה כיוון של חזית שולחן המחשב שלך? מזרח 5. מה צבע הסדין שנמצא כרגע על מיטתכם ?צהוב 6. מה הירק האהוב עליכם? קישוא 7. מחברת- שורות או משבצות? שורות 8. בית שימוש- נאמבר 1 או נאמבר 2? (תם שלב השאלות המהותיות מפורום HP חברתי) נאמבר 1 אם הבנתי נכון את השאלה 9. המדינה שהכי לא הייתם רוצים לטוס אליה? גרמניה,ירדן 10. ספר הילדים שהכי עשה לכם טראומה\סיוטים? האקל בריפין 11. הפורום שאתם הכי פעילים בו? (אם בכלל) "הכי גאים שיש" סדרת טלויזיה שלא תבינו לא נכון :) 12. האייקון שהכי מתאר את ה"אני הפנימי" שלכם – החיוך המסמיק
13. איי.קיו - פעיל? הא??? 14. איך קוראים לאייציטפו שלכם? איך קוראים למה???? אם הבנתי אז אני מניחה ש-איציק 15. אתם מאמינים שדיסני יחוללו מהפכה במאה הקרובה אממ..למה לא? (תם שלב האופיר מנסה להצחיק) 16. איזה כיתה אתם? י'9 מב"ר שולטים :) 17. איזה מגמות בחרתם? אם היתה לי הרבה בחירה אז או קולנוע או תיאטרון אבל בגלל שאין לי אז....כלכלה ומנהל \: 18. אתם מנגנים על משו חוץ מעל הווינאמפ שלכם? פעם על גיטרה 19. מספר אייציטפו? קוראים לזה איציק לא?! 277672991 20. כמה מילים לסיום... שהשאלון הזה היה דיי טיפשי ובחלקו הקטן לא ברור...סורי \:

Heavy Thought

New member
נו מילא

1. שם מלא? מור גיא. 2. כינוי? Heavy ThoughT, אני משערת. 3. מה האות האהובה עלייך בא"ב? א', כי אני יודעת עליה הכל בעל-פה כשמשחקים ארץ-עיר
. 4. מה כיוון של חזית שולחן המחשב שלך? זה באמת חלק מהסקר? 5. מה צבע הסדין שנמצא כרגע על מיטתכם? בורדו. 6. מה הירק האהוב עליכם? עגבניה? :) 7. מחברת - שורות או משבצות? דפנטלי שורות. 8. הא? :) 9. המדינה שהכי לא הייתם רוצים לטוס אליה? צרפת. אין סיבה ברורה, פשוט בפעמיים שהייתי שם פיתחתי שינאה נוראית לארץ הזאת. 10. ספר הילדים שהכי עשה לכם טראומה\סיוטים? 'כיפה אדומה'. 11. הפורום שאתם הכי פעילים בו? לא יודעת... בע"ג, אני חושבת. 12. האייקון שהכי מתאר את ה"אני הפנימי" שלכם - "
" עאלק :) 13. איי.קיו - פעיל? 14. איך קוראים לאייציטפו שלכם? Icq 2003a. (אני מקורית) 15. אתם מאמינים שדיסני יחוללו מהפכה במאה הקרובה? . 16. איזה כיתה אתם? י'6. 17. איזה מגמות בחרתם? מד"ח וקולנוע
. 18. אתם מנגנים על משהו חוץ מעל הווינאמפ שלכם? מעט אורגן, המון גיטרה. 19. מספר אייציטפו? אם הייתי רוצה לפרסם, הוא היה רשום לי בכרטיס האישי
. 20. כמה מילים לסיום... *נאנחת*

Sivush

New member
../images/Emo124.gif

. שם מלא?סיון בוזגלו 2. כינוי?אמ...~The Charmed One~? 3. מה האות האהובה עלייך בא"ב?אמ...ש', ס',ל' 4. מה כיוון של חזית שולחן המחשב שלך?מערב 5. מה צבע הסדין שנמצא כרגע על מיטתכם?כחול/ירוק כהה 6. מה הירק האהוב עליכם?גמבה 7. מחברת- שורות או משבצות?שורות 8. בית שימוש- נאמבר 1 או נאמבר 2?
לא הבנתי... 9. המדינה שהכי לא הייתם רוצים לטוס אליה?לוב,כפכז( איך שלא כותבים את זה),איראן 10. ספר הילדים שהכי עשה לכם טראומה\סיוטים?לא נראה לי שיש כזה... 11. הפורום שאתם הכי פעילים בו?
השרון 12. האייקון שהכי מתאר את ה"אני הפנימי" שלכם -
הוא חמוד! 13.איי.קיו - פעיל?אמ...לא משו.... 14. איך קוראים לאייציטפו שלכם?כרגע...-N- שם 15. אתם מאמינים שדיסני יחוללו מהפכה במאה הקרובה?ברור! 16. איזה כיתה אתם?י' 7 :( 17. איזה מגמות בחרתם?פסיכוסוציה והסטוריה מורחב 18. אתם מנגנים על משו חוץ מעל הווינאמפ שלכם?
לא
19. מספר אייציטפו?270917802 20. כמה מילים לסיום... לא רוצה תיכון!!!

YaLdoNet 4 EveR

New member
שיווווו אתם כל כך מעפנים ../images/Emo176.gif

זה שאלון קליל.. אל תענו כל כך ברצינות 1. שם מלא? אופירע. 2. כינוי? זרע.
3. מה האות האהובה עלייך בא"ב? מ' גרונית. 4. מה כיוון של חזית שולחן המחשב שלך? לא מבינה בכיוונים. נגיד שקדימה.. 5. מה צבע הסדין שנמצא כרגע על מיטתכם? לבן קרם.
6. מה הירק האהוב עליכם? אנטי ירקות. אני אוהבת אפרסק. ^-^ 7. מחברת- שורות או משבצות? מועצת אנטי מט"י בעד שורות בלבד. כמובן. 8. בית שימוש- נאמבר 1 או נאמבר 2? שניהם נחמדים.
9. המדינה שהכי לא הייתם רוצים לטוס אליה? צרפת...
10. ספר הילדים שהכי עשה לכם טראומה\סיוטים? ציפור הנפש. *מתאבדת* *מקבלת חלחלה* *מתה* 11. הפורום שאתם הכי פעילים בו? בזה, בבאג, והארי פוטר. 12. האייקון שהכי מתאר את ה"אני הפנימי" שלכם - חחח אממ.. o_O 13. איי.קיו - פעיל? תלוי במצברוח. 14. איך קוראים לאייציטפו שלכם? אין לו שם. הוא אלמוני.. 15. אתם מאמינים שדיסני יחוללו מהפכה במאה הקרובה? כבר חוללו מהפכה. ייאי יאי 16. איזה כיתה אתם? י'4..
17. איזה מגמות בחרתם? סוציופסיכו (2) ותיאטרון אבל לא התקבלתי אז אני מרחיבה היסטוריה. 18. אתם מנגנים על משו חוץ מעל הווינאמפ שלכם? אני לומדת על גיטרה! ^_^ 19. מספר אייציטפו? בכרטיסישי. 20. כמה מילים לסיום... קוקו, שפיץ, כטולע. HARRY POTTER KICKS ASSES.

Mister Man

New member
טוב נו...

1. גיגי תמיר 2. Mister Man 3. ג' שפתית 4. כיוון דרום מזרח מערבי 5. כחול כחלילי 6. איכס ירקות! 7. מממ חצי חצי 8. 2 מסריח אז - 1 9. אוזבקיסטן (למרות ששמעתי שהצד המזרחי מאוד יפה בעונה זו) 10. ת'אמת לא היה לי סיוטים מאף ספר... מוזר... 11. חצי זה חצי מתופפים 12.
13. פעיל פעיל... 14. אמ ICQ? 15. יחוללו? בזמן עתיד? הם לא כבר עשו זאת לפני שנים רבות? 16. י'2 17. פיסיקה כימיה מחשבים 18. אני לא מנגן על הווינאמפ אני מנגן על ה-QCD, התופים ועל הטרבוקה 19. כתוב בכרטיס האישי אבל נכתוב גם פה 168758088 20. קשקוש פיטפוט, איסטרא ביליגינה קיש קיש קריה

Tapuhi

New member
mine is the coolest one

1. שם מלא? Danielle Bat Zvi "Tapuhi" )i hate the bat zvi stuff.. grrr) 2. כינוי? tapuhi? 3. מה האות האהובה עלייך בא"ב? j 4. מה כיוון של חזית שולחן המחשב שלך? i dont have my desk yet . 5. מה צבע הסדין שנמצא כרגע על מיטתכם? alice in wonderland 6. מה הירק האהוב עליכם? ammm 7. מחברת- שורות או משבצות? canada 8. בית שימוש- נאמבר 1 או נאמבר 2? 3 9. המדינה שהכי לא הייתם רוצים לטוס אליה? canada 10. ספר הילדים שהכי עשה לכם טראומה\סיוטים? cinderella 11. הפורום שאתם הכי פעילים בו? (אם בכלל) israli people in cancda!!!!! 12. האייקון שהכי מתאר את ה"אני הפנימי" שלכם -
13. איי.קיו - פעיל? im a x-blond. can u repeat? 14. איך קוראים לאייציטפו שלכם? bad-ass 15. אתם מאמינים שדיסני יחוללו מהפכה במאה הקרובה? actually- no 16. איזה כיתה אתם? 10 grade? 17. איזה מגמות בחרתם? damn u ofir 18. אתם מנגנים על משו חוץ מעל הווינאמפ שלכם? dont wanna share 19. מספר אייציטפו? la la la 20. כמה מילים לסיום... im pregnant

M o o n G i r l

New member
וי פתאום בא לי לענות על זה חח../images/Emo163.gif

1.שם מלא? מעין מנצ'ר (או "איש כיסא"D-:) 2.כינוי? מעינץ, מיין ובלונדה (
) 3.מה האות האהובה עלייך בא"ב? ח' של ערסים 4.מה כיוון של חזית שולחן המחשב שלך? פינתית משקיפה לתחנת האוטובוס 5.מה צבע הסדין שנמצא כרגע על מיטתכם? ירוק זוהר (באמת!) 6.מה הירק האהוב עליכם? אין כמו עגבנייה עסיסית
7.מחברת- שורות או משבצות? משבצות (אפשר לצבוע את המרובעים וזה נחמד) 8.בית שימוש- נאמבר 1 או נאמבר 2? נאמבר אמוק 9.המדינה שהכי לא הייתם רוצים לטוס אליה? צרפת (טפו אנטישמים) 10.ספר הילדים שהכי עשה לכם טראומה\סיוטים? זהבה ושלושת הדובים 11.הפורום שאתם הכי פעילים בו (אם בכלל)? אם בכלל אז פה. אולי פה ושם בכמה אחרים 12.האייקון שהכי מתאר את ה"אני הפנימי" שלכם-
13.איי.קיו - פעיל? חצי פעיל 14.איך קוראים לאייציטפו שלכם? אמא ש'ך 15.אתם מאמינים שדיסני יחוללו מהפכה במאה הקרובה? פחחח לא. 16.איזה כיתה אתם?
י1
י1
י1
יאיייי
17.איזה מגמות בחרתם? אומנות 10 יח'
18.אתם מנגנים על משו חוץ מעל הווינאמפ שלכם? על המקלדת (חה חה חה איזה צחוקים פה איתי) 19.מספר אייציטפו? יש לכם כבר (?) 20. כמה מילים לסיום: רלחוכיץ'ךםןכ'חכפ]ןפן924ן2חלחמכתהמשםןוא-92 -תודה-

FRENZalY

New member
בשבילך אופיר

1) הדס (דסי) וולקוב 2) דסי דס, דס 3) ט 4) לא יודע 5) דובונים כחולים 6) גמבה 7) שורות, משבצות זה של הומואים 8) נאמבר 2 9) הודו 10) כיפב אדומה 11) פורום פאנק בסקייט 12)
13) כן 14) איציק 15) לא 16) י'3 17) פיזקה כימיה, מוזיקה 18) 145461449 19) אופיר משעמם לך בחיים וכך גם לי

M o o n G i r l

New member
חחחחחח לא בדיוק דוחה ../images/Emo6.gif

זה מסוג הדברים שהכי מצחיקים בעולם כשאת שם באותו הרגע חחח אחח הימים הטובים
התמונה הזאת צולמה (אם אני לא טועה..) כשהיינו בבית של גוטי באחת ההופעות הראשונות של ליקויד

i like

הס. הבה נתחיל (הבה): 1. שם מלא? שמרית לבבי (גם שמות בעלים?
) 2. כינוי? שימע
3. מה האות האהובה עלייך בא"ב? אההההההההה (יענו אאאאלף) ש'. 4. מה כיוון של חזית שולחן המחשב שלך? מסובכת מדי השאלה הזאת בשבילי 5. מה צבע הסדין שנמצא כרגע על מיטתכם? dunno, אנ'לא בבית 6. מה הירק האהוב עליכם? הדבר הראשון שעלה לי לראש זה מלפפון |מלפפון| 7. מחברת- שורות או משבצות? שורות לייק דה 8. בית שימוש- נאמבר 1 או נאמבר 2? 1! 1! (תם שלב השאלות המהותיות מפורום HP חברתי) טוף
9. המדינה שהכי לא הייתם רוצים לטוס אליה? סוריה, כרגע 10. ספר הילדים שהכי עשה לכם טראומה\סיוטים? אה.. ציפור הנפש לא הייתה נחמדה אלי גם.. אני לא מצליחה לחשוב על עוד משהו 11. הפורום שאתם הכי פעילים בו? (אם בכלל) זה זה 12. האייקון שהכי מתאר את ה"אני הפנימי" שלכם -
13. איי.קיו - פעיל? בטח 14. איך קוראים לאייציטפו שלכם? מוגלי 15. אתם מאמינים שדיסני יחוללו מהפכה במאה הקרובה? לא ממש (תם שלב האופיר מנסה להצחיק) דווקא היה כיף
16. איזה כיתה אתם? י'2.. עולה ל.. 17. איזה מגמות בחרתם? בחרתי וקיבלתי זה סיפור אחר לגמרי 18. אתם מנגנים על משו חוץ מעל הווינאמפ שלכם? על העצבים ועל הכלי המצחיק שיושב לידי בבית 19. מספר אייציטפו? 115248153 20. כמה מילים לסיום... חם פה נהניתי

ScHizOphReniT

New member
בגלל שגיא ענה גם אני אענה

1. שם מלא? שחר פירר 2. כינוי? FiFi 3. מה האות האהובה עלייך בא"ב? ש' אחורית 4. מה כיוון של חזית שולחן המחשב שלך? צפון מזרח נוטה למערב 5. מה צבע הסדין שנמצא כרגע על מיטתכם? מיטה? אין לי דבר כזה...(להסברים ניתן לפנות אליי...) 6. מה הירק האהוב עליכם? עגבנייה רולז!! 7. מחברת-שורות או משבצות? שורות משבצות עושות לי חרדה 8. בית שימוש- נאמבר 1 או נאמבר 2? נאמבר 1 אני דוגלת בעובדה שבנות לא מחרבנות ואם כן (הגירסה של יונתן) אז זה ורוד קטן כמו מנטוס בריח בושם 9. המדינה שהכי לא הייתם רוצים לטוס אליה? צרפת סאקס!!
10.ספר הילדים שהכי עשה לכם טראומה\סיוטים? עליסה בארץ הפלאות גם הסרט עשה לי טראומה שלא נדבר על פינוקיו 11.הפורום שאתם הכי פעילים בו?(אם בכלל) פורום הזה 12.האייקון שהכי מתאר את ה"אני הפנימי" שלכם-
13.איי.קיו - פעיל? כחברת אגודת אהה"ח אני אורמת שלא! 14.איך קוראים לאייציטפו שלכם? עדיין לא הוחלט אבל לפלאפון שלי קוראים קיפי
15.אתם מאמינים שדיסני יחוללו מהפכה במאה הקרובה? לא בגלל שנגמרו להם הרעיונות הם ממחזרים 16.איזה כיתה אתם? י'2 17.איזה מגמות בחרתם? תיאטרון ופסיכוסוציו(2) 18.אתם מנגנים על משו חוץ מעל הווינאמפ שלכם? על המקלדת השולחן הקיר ובקרוב גם על גיטרה 19.מספר אייציטפו? 91304168 20.כמה מילים לסיום...בלה בלה קיש קיש והארי פוטר רולז!

למעלה