תיכנסו זה חשוב...

אני נכנסתי ואז יצאתי אבל../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

"אני עוד אחזור" - הגרוק

אהבתי מאוד את הרעיון הכללי....

ובקשר לדוס....אם הוא דוס הוא אפילו לא אמור לשים עליה את היד
בסה"כ יחסית לגיל שלך אתה כותב ממש יפה

segalben7

New member
תודה על כל התגובות....

לא חשבתי שעד כדי כך יאהבו את זה...

segalben7

New member
קראתי וזה יפה...

קראתי קצת וזה יפה אבל שעושים בסצנה השנייה שהוא כותב ושומעים אותו אז רושמים אורי OS... מה אתה הולך לעשות עם הסדרה?

omer444

New member
../images/Emo70.gifאני יודע

פשוט זה לא כל כך משנה.. אותו דבר שאומרים משהו מהטלויזיה כותבים vo

omer444

New member
אני וילדים מהיכתה שלי

כנראה או מצלמים ועורכים במכונה מקצועית או שנשלח את התסריט[ואני מקווה] שיעשו עם זה משהו ויכתבו אותו ביוצרים....

segalben7

New member
אה טוב...

ודרך אגב אני חייב להגיד לך שזה כתוב ברמה תסריטאית טובה...

segalben7

New member
קראתי את הכל והנה תגובה...

1. כתוב ברמה תסריטאית טובה למרות שיש קצת שגיאות כתיב קטנות. 2. הפרק הזה לא כל כך יפה אבל הוא מעניין ואני בטוח שהפרקים הבאים יהיו יפים בגלל ההתערבות. 3. למה אורי נפל מהחלון?

omer444

New member
הוא לא נפל מהחלון... הוא פשוט סתם נ

והאמתי הפרק קצת משעמם אבל הפרקים 3,4 כבר הדמיות האחרות נכנסות לסדרה באופן קבוע

omer444

New member
וגם

יש קומונה לזה אם אתה רוצה להכנס אני כל שבוע מפרסם פרק..... http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=18168

segalben7

New member
טוב נכנסתי...

אבל עדיין לא הבנתי למה הוא נפל? ולאיזה פרק הגעת? אה ודרך אגב אח שלי בדק כמה זמן בערך הפרק וזה רק 5 דקות תעשה את זה לפחות רבע שעה... ומה השם של הסדרה פצע פתוח?

omer444

New member
דרך אגב:

הטלנובלה שלך יפה מאוד ,והצלחת לעשות המון דמיות,לא כל הכך הבנתי את הקטע בביצפר יש את המורים,הם הדמיות המבוגרות?

segalben7

New member
כן...

תודה רבה על התגובה... בבצפר יש 9 מורים מקצועיים ומחחנכות אבל המחנכות הן ניצבות. ויש הרבה ילדים ניצבים וכיתה אחת שיש בה הרבה סצנות ובכיתה יש 4 דמויות שמופיעים בדרך כלל. שיעשו אודישנים אני ינסה ךהתקבל או לדמות של אור או לשל יניב... אני בטוח התקבל לאחד מהם כי אני כותב אותם אז יהיה לי קל יותר מלכל אחד אחר... ואני גם יכול להחליט כמה טקסטים יהיו לי ואני לא יצטרך ללמוד כל כך הרבה חחח...

למעלה