תיכנסו זה חשוב...

segalben7

New member
תיכנסו זה חשוב...

אני יודע שכתבתי את זה בפורום הזה כבר כמה פעמים אבל זה ממש חשוב. אם אתם רוצים שתשודר טלנובלה חדשה אז תקדישו לפחות 5 דקות מזמנכם. אני כותב טלנובלה ואני רוצה לשלוח את זה לערוץ 2 או 3 אבל לפני זה אני רוצה לדעת אם האנשים אוהבים את זה. אני יעלה את הפרק הראשון ותקראו (אפילו תקראו רק חלק) ותתנו ציון מאחד עד עשר. תודה...

segalben7

New member
למנהלים...

בבקשה אל תשרשרו לי את זה לשרשור אחר כי אז אף אחד לא יקרא...

o r t a l13

New member
אהה, יפה! ../images/Emo3.gif

אמ יש לך כישרון

Super Chuly

New member
איפה היית בזמן תחרות התסריטים?

כתוב טוב, מעניין, בנוי נכון. 10 מבחינתי. ליהי :)

segalben7

New member
תודה רבה...

אני מקווה שאתם באמת אוהבים את זה ולא עובדים עליי כי 1 באפריל היום... דרך אגב שלחתי את זה לערוץ 2 אני מקווה שיאהבו את זה...

shminia net

New member
רק שאלה אחת

לא קראתי את התסריט,ויכול להיות שהוא מקצועי ברמות מטורפות. אבל בן/בת כמה את/אתה? 13? 14? 15? 16? נראה לך שמישהו יסתכל עליך ברצינות? כמעט כל ילד רביעי בישראל כותב תסריט/סיפור,ודווקא את שלך יבחרו? רד מהעניין, ערוץ 2 לא יסתכל על זה בכלל וגם לא בערוץ 3. אם אתה עדיין מאוד מעוניין,תהפוך את זה לתסריט של סרט קצר, ושלח לילדים יוצרים סרטים של ערוץ הילדים.... או נסה את מזלך בערוץ 10.

segalben7

New member
את/ה צודקת...

אני בן 13, חבר שלי בן 14 ואח שלי בן 15.5. גם אני חושב שאין לנו סיכוי ולא כדאי לי אבל תמיד אני מתחרט ושוב כותב... אני מקווה שערוץ 2 יקבלו את הטלנובלה...

לא שנון מספיק.. לא מותח

לא ניראה שהתקופה והעלילה עצמה תדבר אל הנוער של היום. יש המון מקום לשיפור. בהצלחה!

זה לא יפה../images/Emo10.gif../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

הבן אדם השקיע וזה לא יפה שאת נותנת לו תלונות רעות במקום גם לרשום הערות וגם הארות
לדעתי זה לא יפה

אני לא מנסה לפגוע......

אני אומרת את דעתי בסה''כ הרעיון מאוד יפה אבל לא מדבר לנוער של היום

segalben7

New member
רק בהתחלה...

רק בהתחלה זה בשנות השמונים אחרי זה זה בשנת 2006.

segalben7

New member
אתה מדבר על ההתחלה?

לא העתקתי מהם כי כתבתי את זה בשנה שעברה...

אוקיי..../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

אני לא אמרתי שאתה מעתיקן רק אמרתי שזה זהה
וקבל ח"ח על הפרק

segalben7

New member
אני יודע...

אני רק אמרתי למי שחשב... דרך אגב מה זה ח"ח?

למעלה