תיכנסו דחוף

Torn

New member
תיכנסו דחוף../images/Emo70.gif

קיבלתי הרגע מסר מהעורכת של הערוץ האינטרקטבי Yes zone, והם עורכים בערוץ חידון פופ ענק על הבקסטריט ועל עוד כמה להקות... היא אמרה לי שהיא זקוקה לכ- 20 שאלות על הבקסטריט בויז. השאלות בנויות בשיטה של שאלה ו- 4 תשובות אופציונאליות. השורה התחתונה היא לכתוב שאלות קלות שכל אחד יוכל לענות עליהן. אז יאללה בנות תתחילו לכתוב שאלות ותשובות, היא אמרה שהיא צריכה את זה עד יום שלישי.

backstreet girl

New member
יש לי 1...........אין לי כוח ל-20..

מה הוא הלהיט ה-1 של בקסטריט: 1.the one 2.we've gat it going on 3.the call 4.as long as you love me

backstreet girl

New member
שאלה 2:

שניים מחברי להקת הבקסטריט בויז נשואים אילו מהם: 1.איי.ג'יי וקווין 2.ניק האווי 3.בריאן וניק 4.בריאן וקווין- התשובה הנכונה אה....התשובה הנכונה ב-1 היא 3.......

Miss Kitty

New member
אוקיי, ננסה..

1. מהם שמות חברי הלהקה? א. האווי, ניק, קווין, איי ג'יי ובריאן ב. ג'וש, קווין, ניק, איי ג'יי ובריאן ג. ניק, סם, צ'ארלס, בריאן וקווין ד. שון, ניק, מארק, בריאן ואיי ג'יי 2. למי מחברי הלהקה הייתה בעייה של סמים ואלכוהול? א. ניק ב. קווין ג. איי ג'יי ד. האווי 3. מה היה הסינגל הראשון של הלהקה? א. We've Got It Goin' On ב. Everybody ג. Get down ד. I'll Never Break Your Heart 4. מי מחברי הלהקה הוציא אלבום סולו? א. בריאן ב. ניק ג. קווין ד. איי ג'יי 5. מי הכי צעיר מחברי הלהקה? א. בריאן ב. האווי ג. ניק ד. איי ג'יי 6. איך נקרא אלבומה הראשון של הלהקה? א. Backstreet Boys ב. Backstreet's Back ג. Millennium ג. Black and Blue אחר כך אני אחשוב על עוד שאלות..

Torn

New member
יאללה בנות עוד 12 שאלות וזהו ../images/Emo9.gif

אולי זה גם יביא חדשים לפורום, כי יהיה פירסום לפורום שלנו בערוץ.

hadasrulez

New member
באיזה שנה הוקמה הלהקה?

1) 1999 2)1996 3)1992 4)1993 איפה הוקמה הלהקה? 1)ביפן 2)בפלורידה 3)בשוויץ 4)בגרמניה

N i c k i T

New member
עוד שאלות....

1. למי מחברי הלהקה נולד לאחרונה ילד? א. האווי ב. בריאן ג. קווין 4. אי ג'י 2. למי מחברי הלהקה יש אח זמר מפורסם? א. אי ג'י ב. בריאן ג. האווי ד. ניק 3. איזה קליפ של הלהקה צולם בשדה תעופה? א. I Want It That Way ב. The One ג. Get Down ד. Shape Of My Heart 4. איזה קליפים מהבאים צולמו אחד בשלג ואחד בגשם? א. Get Down, Everybody ב. Ill Never Break Your Heart, Quit Playing Games ג. Show Me The Meaning,All I Have To Give ד. More Than That, The Call והתשובות: 1. ב 2. ד 3. א 4. ב

hadasrulez

New member
יש לי עוד אחד....

באיזו שנה יצא הדיסק הראשון שלהם? 1)1994 2)2000 3)1997 4)1998

N i c k i T

New member
עוד...

מי מהלהקה הצטרף אחרון ללהקה? א. ניק ב. האווי ג. בריאן ד. קווין (תשובה-ג) עם מי מהזמרים הבאים ביצעו הלהקה דואט? א. בריטני ספירס ב. מייקל ג'קסון ג. ג'ניפר לופז ד. אף אחת מהתשובות אינה נכונה (תשובה-ד)

backstreet girl

New member
יש לי עוד.............

בני כמה הבויז מהקטן לגדול: 1)ניק-14,קווין-18,בריאן-21,האווי-28,אייג'יי-30 2)ניק-22,אייג'יי-24,בריאן-29,האווי-31,קווין-36 3)ניק-24,אייג'יי-26,בריאן-29,האווי-30,קווין-32 4)האווי-23,ניק-24,בריאן-26,קווין-27,אייג''-31. תשובה נכונה: 3

backstreet girl

New member
יש לי עוד.............

כמה אבומים הוציאו הבויז: 1) 2 אלבומים ואוסף 2)7 אלבומים 3)4 אלבומים ואוסף 4)אלבום 1

mya 6

New member
התשובה היא ד

כי בריאן הזמין את קווין לאודישנים.. בכול מקרה.. הינה השאלה שלי... באיזה שנה יצא האלבום בלאק אנד בלו? א)1999 ב)2001 ג) 2003 ד) 2000

backstreet girl

New member
איך ד'.........קווין הוא זה שהתקשר

לבריאן והזהין אותו לעשות את האודישן ללהקה.........

למעלה