תיכנסו דחוף! תודה.

oshratila

New member
תיכנסו דחוף! תודה.

שלום לכולם! יש לי כמה שאלות לגבי השירות הלאומי. 1. יש לי פטור מהצבא ואני רוצה להתגייס לשירות הלאומי אבל יש בעיה קטנה והיא שידיד שלי אמר לי שמגייסים רק בספטמבר האם זה נכון? והאם זה לא מאוחר מדיי לבקש לשרת בשירות הלאומי? 2. אני מעונינת לדעת אם באמת אני אתנדב במקום שאני אבקש והאם הם מתחשבים במה שמבקשים?

Mיקי_

New member
תשובות

1. לא מגייסים רק בספטמבר מגייסים כל השנה, אבל השירות הלאומי (מלבד מקרים יוצאי דופן) מתחיל בספטמבר את יכולה להרשם עכשיו ולהתחיל את השירות בספטמבר 2005. 2. כן, רק את בוחרת היכן להתנדב לא יהיה מצב שתשובצי במקום שלא את תבחרי בו.

מה פתאום......

אמנם בספטמבר זה התאריך הרשמי של תחילת השרות,אבל יש הרבה שמתחילים באמצע שנה,זה פשוט אומר שאת תסיימי את השרות כמה שבועות יותר מאוחר מאלה שהתחילו בספטמבר.... 2.לא תמיד מקבלים את המקום שבוחרים,במיוחד אם באים חודש מאוחר יותר.... פשוט תגידי להם את סוג ההתנדבות שאת רוצה לעשות ואז הם יתנו לך רשימה של מקומות שאת הולכת ומתראיינת....יש מצב שתהיי במקום שאת מבקשת ויש מצב שלא יהיה שם מקום אז ישימו אותך במקום אחר.... I'm being haunted by a whisper A chill comes over me I've been trapped inside this moment I'm not victim, I'm not a freak

למעלה