תיכנסוו בבקשה

jenny27

New member
תיכנסוו בבקשה

לכל מי שרואה: אני חולה על ג'וני,ולידידה שלי יש עליו אתר מדהים בטיפו,וקצת מתחיל להתייבש שם קצת בתגובות,והיא קצת מבואסת,אז רציתי לבקש ממכם להגיב לה,בבקשה... http://www.tipo.co.il/zone/wforms.asp?club=937287&zone=51384336242458 פליייזזזזז זה ממש יעזור לאתר שלה,אני בטוחה שתהנו ממנו מאודד

LIRONSH100

New member
את רוצה להגיד לי שזה נקרא יבש???

האתר של אנה (וכמו שהבנתי עכשיו גם שלי....) יבש פי 100 מי זה... אנחנו בכלל לא מעדכנות (אני עדין לא יכולה לעדכן ואנה לא מעדכנת ובקושי נכנסים לזה אנשים...

annafff

New member
אחלה עידוד לירון...../images/Emo3.gif

סתם...חחח אבל זה לא בדיוק מעודד...אני לא מעדכנת כי אין לי זמן לזה...ובקשר למנהל החדש... אני עוד חושבת על זה כי יש כמה ומכה מועמדים ואני לא יודעת מי לבחור... לכל המעוניינים קישור מצורף להודעה..

LIRONSH100

New member
את רוצה להגיד לי שזה נקרא יבש???

האתר של אנה (וכמו שהבנתי עכשיו גם שלי....) יבש פי 100 מי זה... אנחנו בכלל לא מעדכנות (אני עדין לא יכולה לעדכן ואנה לא מעדכנת ובקושי נכנסים לזה אנשים...

Adi 7

New member
אחלה אתר=]

רק חבל שאי אפשר לשמור את הרקעים/תמונות/אנימציות/כפתורים על המחשב.

../images/Emo109.gif אפשר D:

תזיזי את העכבר אל מחוץ לתמונה, ואת תחזירי את העכבר לאיזושהי נקודה בתמונה, ואז יופיע לך "מיני סרגל כלים" למעלה, בצד השמאלי של התמונה. יש שם 4 אפשרויות. תיקיה עם תמונה, מעטפה, מדפסת ודיסקט. צריך ללחוץ על הדיסקט ואז אז יכולה לשמור D: (מצטערת שניפצתי לך את הבועה שאי אפשר להעתיק... תמיד אפשר .. גם תטקסט XD)

Adi 7

New member
תודה.

אבל אני באמת רוצה ר-ק לשמור על המחשב שלי, ולא לפרסם את זה באתרים או בכל דרך אחרת. פשוט ראיתי אנימציות ממש חמודות, ורציתי לשמור אותן ל המחשב. אל תדאגי, זה לא יפורסם במקום פומבי.

למעלה