תיכנון טיול תאילנד
רציתי את דעתכם אם אני לא מעמיסה יותר מידי.
טיסה לתאילנד עם 2 קונקשנים עמאן+דוחה ל-17 ימים מלאים זוג +2 (12,15)
מכיוון שהנחיתה ב7:45 לאחר 2 קונקשנים ממש לא בא לי לעלות על עוד טיסה.אז זה המסלול.
יום אחד בנגקוק חוויית העיר
יום 2 טיסה לגאנג מאי למשך4 לילות(כולל "טאנה")
יום6 טיסה לפוקט למשך 4 לילות(יום כיפור נופל באמצע)+הפלגה לקופיפי(איפה כדאי ללון)
יום 10 טיסה לקוסמוי למשך 4 לילות
יום 13 חזרה לבנגקוק
יום 14 קצמבורי למשך יומיים
יום 16 אחרון בבנגקוק
השאלות הנשאלות הם. האם אני מעמיסה מיידי? 4 טיסות פנים לא מוגזם?כמה זמן זה גוזל?אם לוותר אז על מה?מי אלה "המרכז למטייל" סגול" אגודה"לא שאני לא יודעת אבל כל אחד ממליץ על מלון אחר מתוך אינטרס או אחוזים,כי יש ביניהם חוות דעת שונות על אותם מלונות,כך שאני בבלבלה רצינית.ולא יודעת למי להאמין.
לכן אשמח לקבל המלצה על מלונות ורצוי יותר מאחד בבנגקוק,צאנג מאי,פוקט,קופיפי(במידה ואחליט ללון שם ולא בפוקט),קוסמוי.
ועוד שאלה אחרונה "מופע פנטזי" הדעות מאוד חלוקות,כדאי או לא?שווה 200$?
רציתי את דעתכם אם אני לא מעמיסה יותר מידי.
טיסה לתאילנד עם 2 קונקשנים עמאן+דוחה ל-17 ימים מלאים זוג +2 (12,15)
מכיוון שהנחיתה ב7:45 לאחר 2 קונקשנים ממש לא בא לי לעלות על עוד טיסה.אז זה המסלול.
יום אחד בנגקוק חוויית העיר
יום 2 טיסה לגאנג מאי למשך4 לילות(כולל "טאנה")
יום6 טיסה לפוקט למשך 4 לילות(יום כיפור נופל באמצע)+הפלגה לקופיפי(איפה כדאי ללון)
יום 10 טיסה לקוסמוי למשך 4 לילות
יום 13 חזרה לבנגקוק
יום 14 קצמבורי למשך יומיים
יום 16 אחרון בבנגקוק
השאלות הנשאלות הם. האם אני מעמיסה מיידי? 4 טיסות פנים לא מוגזם?כמה זמן זה גוזל?אם לוותר אז על מה?מי אלה "המרכז למטייל" סגול" אגודה"לא שאני לא יודעת אבל כל אחד ממליץ על מלון אחר מתוך אינטרס או אחוזים,כי יש ביניהם חוות דעת שונות על אותם מלונות,כך שאני בבלבלה רצינית.ולא יודעת למי להאמין.
לכן אשמח לקבל המלצה על מלונות ורצוי יותר מאחד בבנגקוק,צאנג מאי,פוקט,קופיפי(במידה ואחליט ללון שם ולא בפוקט),קוסמוי.
ועוד שאלה אחרונה "מופע פנטזי" הדעות מאוד חלוקות,כדאי או לא?שווה 200$?