תיכנון טיול תאילנד

סביו1

New member
תיכנון טיול תאילנד

רציתי את דעתכם אם אני לא מעמיסה יותר מידי.
טיסה לתאילנד עם 2 קונקשנים עמאן+דוחה ל-17 ימים מלאים זוג +2 (12,15)
מכיוון שהנחיתה ב7:45 לאחר 2 קונקשנים ממש לא בא לי לעלות על עוד טיסה.אז זה המסלול.
יום אחד בנגקוק חוויית העיר
יום 2 טיסה לגאנג מאי למשך4 לילות(כולל "טאנה")
יום6 טיסה לפוקט למשך 4 לילות(יום כיפור נופל באמצע)+הפלגה לקופיפי(איפה כדאי ללון)
יום 10 טיסה לקוסמוי למשך 4 לילות
יום 13 חזרה לבנגקוק
יום 14 קצמבורי למשך יומיים
יום 16 אחרון בבנגקוק
השאלות הנשאלות הם. האם אני מעמיסה מיידי? 4 טיסות פנים לא מוגזם?כמה זמן זה גוזל?אם לוותר אז על מה?מי אלה "המרכז למטייל" סגול" אגודה"לא שאני לא יודעת אבל כל אחד ממליץ על מלון אחר מתוך אינטרס או אחוזים,כי יש ביניהם חוות דעת שונות על אותם מלונות,כך שאני בבלבלה רצינית.ולא יודעת למי להאמין.
לכן אשמח לקבל המלצה על מלונות ורצוי יותר מאחד בבנגקוק,צאנג מאי,פוקט,קופיפי(במידה ואחליט ללון שם ולא בפוקט),קוסמוי.
ועוד שאלה אחרונה "מופע פנטזי" הדעות מאוד חלוקות,כדאי או לא?שווה 200$?

אבשלום68

New member
טירונות גולני

את מעמיסה המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
לדעתי
בטלי איזור שלם ותבחרי בין הצפון צ'אנג מאי , לדרום.
ואז תהיו בצפון כ 7-10 ימים ויש מה לעשות שם גם שבועיים שלושה ולא רק בציאנג מאי עצמה
בבנגקוק -איוטתיה-קאנצנבורי 7 ימים
או באחד האיים 7 ימים
שימי לב כל מעבר בטיסה מאיזור לאיזור יגזול ממך לפחות חצי יום
ישלך 4 טיסות = יומיים מבוזבזים על טיסות, מותיר לך 15 ימי חופשה/טיול
אם את עדיין מתעקשת על התכנית בטלי אי אחד , מיותר לחלוטין בזמן כל כך קצר להיות גם בפוקט וגם בקו סאמוי.
4 ימים זה ממש צחוק
אם תבטלי אי אחד יומיים הוסיפי לציאנג מאי
ויומיים לאי שנותר
מופע הפנטזי שווה בהחלט

נאם צ'אי תאילנד

שלום,
דעתי האישית בלבד!
אני הייתי טס לפוקט או קו סמוי וחוסך בטיסה אחת...לגבי מלונות רצוי לדעת תקציב ומיקום ?
(לדוגמא: בבנגקוק בעיר או באזור התרמילאים בקוואסן?, צ'אנג מאי בעיר העתיקה...פוקט-קארון, קאטה, פטונג וכו').
טיפ חשוב! לקרוא את משוב המבקרים לגבי המלון-ולהחליט בעצמכם:) על המופע אתם יכולים לקרוא באינטרנט- זו חוויה הרי אתם בטיול.
בנוסף אתם מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי : נאם צ'אי תאילנד ולקבל דעות מחברים נוספים -אוהבי תאילנד.

למעלה