תיכון

שנינה92

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

מבחנתי החופש עוד לא הסתיים לי P: היה מש כמייף (:) אחלה כיתה המון חברים מהבצפר הקודם [: צחווווווקים , מורה מתוקה - וצעירה שזה כבר יתרון מהזקנות הממורמרות >< . קצת ערסים אבל מהסוג החביב XD . וטוב שלא חצי כיתה מד"צים , אז שליייייייייטה חעחע . ומשהו חייב לקלקל כמובן , השיער שלי כ"כ לא הסתדר :S ו - תקנון חרררא ! מזה ה"מנות" המזדיינות האלללה ? וחוקים כאלה מעאפנים , רענן אם כתבת על החטיבה 'כול יום בגיהנום הזה' אני מצפה ממש לדיסק ה-3 >< . חפירס זה חכם [ :

ריניXD

New member
מי המורה שלך?

היה ממש נחמד אני כלללל החברות שרציתי בכיתה אבל עם כולם יש דברים ממש מטומטמים ודווקא שאנחנו הגענו לבצפר ביטלו את החוק של הגופיותתתתת =\ ועכשיו אסור גופיות וכה גם אני לא הבנתי תמנות האלה זה ממש ממש מטומטםםםם בקיצר אני מקווה שבמהלך השנה היה יותר נחמד

I Love Beat69

New member
פחחחחח!111

י'10 עושים פה מסיבה!! מ מסיבה ס סבבה י זה יופי ב זה ביז'ר מה (WTF) ה אתה בוא למסיבה בוא בוא למסיבה בוא בוא למיסה, בוא למסיבה בוא בוא למסיבה!!1 י'10 שולטייייייייים

dupdup1

New member
חחח מה זה בני המושבים??

ולמה את שואלת את כולם את זה?? P:

השיר הזה שהיא כתבה זה שיר של אלון גליל מושב ב

תנועת הנוער בני המושבים!!!!!!

I Love Beat69

New member
חחחח שמענו שמענו....

זה השיר הרשמי של כיתה י'10 שליטע! אללה ביז'ר מה!!

שנינה92

New member
מהה פתאאום ! (:)

חח זה השיר של המילאומממניקים שליטה מחנה מדצים 2007 [[: חח טוב זה חרוש בכול מקום , מבני עקיבא הביאו לנו את זה (נראלי P: ) .

I Love Beat69

New member
פחחחח הצחקת אותי

זה שיר מקורי שהכתה שלי המציאה... יש שם ילדה אחת גאון עושה מורל כמו מטורפת עשר! קדימההה ניתן להם באמאאאאאאא אני תלמיד בעשר מתוך האמונה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נההההה

שנינה92

New member
חחחחחחח טוב מה את מתווכחת איתי על זה XD

את עכשיו הבצאת את ההמנון הזה עם הכיתה שלך אנחנו במחנה מד"צים שכבר היה בחופש . וחוצמזה שלא אנחנו המצאנו אותו , זה מורל שעובר מתנועה לתנועה ממקום למקום XD בטוח צופיפניקית D:

I Love Beat69

New member
אז מי המציא את זה באמת??

אלון גליל?

I Love Beat69

New member
טוב שאלתי את חברה שלי....

ולא תאמיני איזה קטע! היא שמעה את זה באיזה קורס של מושבניקים בחופש... והם שרו את זה למוקי והוא שר איתם תשיר הזה! ואומרים במקור "אלונגלילים עושים פה מסיבה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מורנה....

תקשיבי ילדה הורדתי ערסיקיו כדי שנוכל לדבר שלחי לי את המספר שלך מתי רואים אותך שוב?

ריניXD

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה האמנון של המילואים חחחחחחחח שנינה משם=]

למעלה