תיכון

תיכון

!!!ASS WHIFF היה מוזר... אבל נתרגל. =] נהנתם חברי פורום יקרים שלי? אם מישהו איתנו במקיף יהוד תבואו להגיד שלום, זה יהיה נחמד לפגוש חבר'ה מהפורום שם. שתהיה לכם שנה טובה רענן.

I Love Beat69

New member
היה נחמד פלוס

קצת הרס לי הפוזה שאנשים תופסים מעצמם....בעעע

היה בן זונה במיוחד כי השתחררתי לפני הזמן

הייתי בשוק שהרכז המכוער שלי אישר את זה בכלל! רציתי באמת לשאול אתכם איך ההרגשה בתיכון ? כאילו הרגשתם שמתייחסים אליכם שונה וכאלה? LOL

לגמרי מוזר.../images/Emo3.gif

היה סבבה, מורן תסכים איתי שהנאום של הדלית[ככה כותבים את זה?XD] היה פשוט גאוווווווווני.XD הכרתי מישהי ואני לא יודעת איך להגיד לה שהיא דבק ושתעזוב אותי. הפרח שקיבלתי..אז הרסו לי אותו]; והמחנכת שלי צעקה עליי,כבר ביםו הראשון שדיברתי בזמן התקווה..ופאק אפילו לא שמתי לב שזה התקווה כאילוXD היה כיף לפגוש את כולם וכאלה..למרות שזה היה כל כך מוזר.כי זה כזה,ל יודעת>>. היה מוזר.
יש לי הרגשה שמחר יהיה יותר מוזר.

sapirze

New member
היי !!

אני במקיף יהוד וראיתי אותך ואת המתופף שאני לא זוכרת איך קוראים לו
... אה וגם ראיתי מישהו על תלתלים (שגם את שמו אגב אני לא יודעת ) ואני כמעט בטוחה שהוא זה מהלהקה שלכם
ו...אני בשכבה שלך..ליתר דיוק אני בי'6..
אולי מחר אם אני אראה אותך אז אני יגיד לך שאני מהפורום...ואולי אני אכיר לחברות שלי את הלהקה שלך.. במיוחד לחברה שלי מי'3 שהיא מתלהבת שאתם בשכבה שלנו
... בכל מקרה , נעים להכיר , אני ספיר
נתראה מחר

tal iero

New member
אני בח'........

וגם לי היה דיי נחמד היום...=] נקווה שיהיה ככה כל השנה=] אוי זה היה כזה מוזר לראות את כל הזייניקים גימעים לבצפר שמחים כאלה ומאושרים...! עם פרצוף דורש כאפהה!!! ילדים קטנים וחדשים.. ערסים קטנים ומעצבנים... אבל לא נורא... נסתדר איתם......ונקווה שיהיה נחמד השנה

יערולה13

New member
גמאני בח'

חרא אני שונאת תביצפר שלי כולו רק פקאצות וערסים=/ זה ממש כיף להיתלהב על כל הזיינקים><
המייספיס שלי
: www.myspace.com/yaarula

שנינה92

New member
חחחחח מה את מתלהבת עליהם?

ככה גם הסתכלו עלייך שנה שעברה [; תחשבי על זה ככה .

tal iero

New member
כה אני יודעת שככה הסתכלו עליי שנה שעברה אבל ש

שחושבים על זה זה דיי מצחיק...

שנינה92

New member
P:

חחח אוקיי אפשר להבין אותך [: ועוד אני בכיתה י' שעכשיו עלינו כולם מסתכלים XD אז אני מזדהה איתם חח P: למרות שכולם שם יכולים לקפוץ לי D:

n e t a 6 9

New member
טלל בואנה את צוודקתת!!!

יאללה בואי נירד על איזה מישו שם.... מי אמר לי,את או תאיר על איזה ילד כאפות בכיתה ז'?!?!? אני אומרת בואי נילך על זה חחח...=]

tal iero

New member
חח אני אמרתי לך עליו.. חח הוא היה איתו ביסודי

וכולם היו מרביצים לו... חחחח

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif היה לי הכי כייף בעולם.../images/Emo99.gif

אני כלכך מאוהבת בבי"ס שליO: היה אחלה יום. חוצמזה שהיו לי בחילות כל היום ולא אכלתי כלום...>><< תגידו, מי היה ער אתמול בלילה מ2 וחצי בערך?

היה לי פשוט זוועה היום

תיכון חדש ילדים סנובים לא יודעת הקיצור שנת למידום פוריה לכםם [=

למעלה