תיכון\צבא\אוני

סליחה אדוני המרצה

עברתי בשנית על טופס הבחינה, אולם בשום מקום לא נתבקשנו לפרט את העדפותינו. אני מבקשת להגיש טופס ערעור

botxf

New member
בשום מקום לא נאמר _לא_ לפרט ולפיכך

הערעור נדחה. סיבה רשמית : "נימוקי הבודק היו מספיק ברורים" [מוכר אנייוון? ] טוב אז בקיצור יש או אין נימוק?

נראה לי שזה בגלל

שרק באוניברסיטה אתה מקבל את החיים העצמאיים עליהם אתה חולם מאז התיכון, חי בסרט שיש לך אותם בצבא אבל מתחיל לחיות אותם באמת ברגע שיצאת מתחת לסינר של אמאבא. כמובן שיש את אלה שנשארים לחיות בבית מטעמי נוחות/תקציב, אבל עדיין - להיות באוניברסיטה זו תקופת חיים שונה לגמרי לדעתי

botxf

New member
אוף לא יפה

אני עדיין חולם עליהם מסיבות תקציביות צריך לגור בבית, למעשה רוב מי שאני לומד איתו זה ככה די מוזר.

זה פשוט נראה לי לא כיף

בלי להיכנס לאף אחד לכיס כמובן, אבל אני העדפתי לעבוד שנה וחצי לפני הלימודים - וגם תוך כדי, כדי שאני אוכל להרשות לעצמי ללמוד רחוק מהבית וגם לגור לבד... אחרת, איך תחווה חיים עצמאיים? ויותר חשוב, איך תחווה את החיים האוניברסיטאיים??

Macphista

New member
כל אחד והשיקולים שלו

אני לעומתך העדפתי לעבוד שנה וחצי, וכשהיה לי מספיק כסף השארתי פתק על המקרר "הייתי פה" ונעלמתי לשנה שלמה. ועכשיו אני גרה בעיר אחרת, במעונות, לומדת על חשבון ההורים ומטפחת את האלכוהוליזם שלי על חשבון עבודות מזדמנות מזויינות.

שיהיה לבריאות

אני נתתי את הדוגמה הפרטית שלי בהקשר של מגורים עצמאיים כי זה מה שהופך את החוויה האוניברסיטאית לכיפית כל כך. מה שכל אחד עושה עם הכסף שלו ויכולותיו הכלכליות זה עניינו הפרטי ושיהיה לו בכיף, אבל פשוט לא קשור לא לשאלה שנשאלה ולא לתשובה שנתתי...

Macphista

New member
ולמה שיהיה קשור?

אולי פשוט התחשק לי לספר את אנקטודת ה"הייתי פה" על המקרר?

תיכון..

הלימודים ממש ממש קלים (יותר קל להבין את זה בדיעבד), אין הרבה אחריות וחובות בחיים, הקשרים החברתיים לא נגועים באינטרסים שונים ומשונים או חשדות לקיומם של כאלה. בקיצור - אין כמו הנעורים.

חחח לא רואה טעם להיכנס למהותם של אינטרסים..

אני חושב שבתיכון הכל יותר תמים וטהור מאשר בחיים המבוגרים יותר..

Macphista

New member
אוני'

אסביר. אני אאוטסיידרית מטבעי. מכך אפשר להבין שבתיכון לא הייתי בזרם המיינסטרים המיותר הבנאלי והמעצבן של ערסים ופרחות VS. פריקים ואפשר גם להבין שהצבא לא ממש ישב לי טוב... והאוני'! אוי העונג! מסתבר שאיכשהו אחרי כמה מעברי חוגים הצלחתי להתגלגל לפקולטה של היצורים (מדעי הרוח כמובן) ואפילו לחוג של שיא המוזריות! כיף! טוב, בעצם כולם ברוח אומרים שהחוג שלהם מלא ביצורים. חוץ מפילוסופיה ולימודי מזרח אסיה. חבורת קונפורמיסטים משעממים. זה מה שכיף באוני'. יש אנשים מכל הסוגים. ויש חתולים! הרבה חתולים....

botxf

New member
זה רק אני או שבלוגרים == אאוטסיידרים מטבעם?

Macphista

New member
הרהרתי בנושא

אבל התשובה היא לא. יש הרבה בלוגים שהם שיא המיינסטרים, יש בלוגרים עסקנים פוליטיים ופקצות ו"הוא אמר לי ככה אז אמרתי לו ככה" ובלוגרים סטלנים וכו וכו. ויש הרבה פריקי המערב הפרוע של down town טזמניה שלנהל איתם שיחה של 5 דקות תסתיים ב"האאא? מה הלך כאן הרגע?" ואין להם בלוג. יש הכל מכול.

Macphista

New member
עוד שאלה מעניינת

על זה לא הרהרתי הרבה, אבל... המממ לא נראה לי שיש לי תשובה טובה בנושא וכל תשובה שתנסה להתחקות לאמת רק תוריד מאיכות האאוטסדריות ותנרמל אותי.

למעלה