תיכון אלון.

dor1111

New member
תיכון אלון.

חשבתי ללכת לתיכון אלון,למגמת קולנוע ששם אני יודע הרמה של המגמה גבהוהה. אבל אמרו לי שרמת הלימודים לא הכי טובה וזה יותר בית ספר של "FUN" אז מה דתעכם על תיכון אלון? ועל רמת הלימודים שם בכלל?

shunsine

New member
ממש לא!

אני לומדת בתיכון אלון וזה ממש לא רק "FUN" ושטויות הרמה מאוד גבוהה אולי קיבלת את הרושם הזה כי הוא פחות מרובע ויותר מתחשב וגמיש, מרוטברג לדוגמה. אני למשל במגמת תיאטרון, שזו ידועה כהמגמה הכי תובענית בבית ספר.. מצפים מאיתנו לעמוד בסטנדרטים מאוד גבוהים בבית הספר, אבל אכן שבועיים לפני הפקה למשל, דוחים לנו מבחנים, מאשרים לנו לא להגיע לשעתיים ראשונות, או להשתחרר מוקדם, אבל זה רק בגלל שהם מבינים את הלחץ ושזה קשה ללמוד מ8 בבוקר עד 4, ואז להיות בחזרות מ-5 עד 10 בלילה, ואז למחרת שוב להגיע ב-8 לבית ספר. אני יודעת שבקולנוע זה אותו הסיפור, ולקראת ההפקות הם מקבלים יותר שחרורים וויתורים. זה לא עניין של בית ספר פאן ושכונה, אלא עניין של בית ספר לאומנויות, ואותו דבר קורה בכל בית ספר אחר לאומנויות.

j e s i

New member
כדאי ........

ללכת לתיכון אלון. אני למדתי באלון ואני יכול לומר לך לגם כיף, כמו שאתה יודע וגם היחס מהמורים טוב. אמנם רמת הלימודים ברוטברג גבוהה יותר אך אלון ידוע כתיכון אומנותי מאוד ואם אתה רוצה קולנוע אין ספק שהכי טוב בשבילך אלון. בהצלחה....

ואני למדתי בתיכון אלון לפני 20 שנה.

עברתי לגור ברמה"ש ועברתי מבליך לאלון. רציתי להתקבל לקולנוע, אבל הייתי צריכה להשאר כיתה בכדי להשלים את החומר...לא הסכימו לוותר לי. לא יודעת איך זה היום.

למעלה