תייעצו לי...

תייעצו לי...

אני מכירה מישהי שהיא אני חושבת הבחורה הכי תמימה שאי פעם ראיתי, ברצינות היא מלכת התמימות. < מישהו התחיל איתה,לקח ממנה לטפון ואמר לה שהיא חמודה ולנו היא אמרה "אני חושבת שמישהו התחיל איתי..אני לא יודעת"> בקיצור היא ואותו בחור התחילו לצאת וזה דיי בולט שהוא רוצה לנצל אותה... מבחינה מינית והיא לא ממש מבינה את זה. אני לא יודעת איך לעזור לה... אמרתי לה שאני חושבת שזה מה שהוא רוצה אבל היא אמרה לי שאין מה לעשות... שכל הבנים ככה וזה לא נכון! מה אתם חושבים?

המממממ...

מצב קשה, אי חושב שאת צריכה לתפוס איתה שיחה רצינית ב-4 עניים, להסביר לה את מה שאת רואה ולקוות שהיא תקבל את ההסבר שלך.

HyPeR SoNiC

New member
ממההה!?!?!?

"כל הבנים ככה, אין מה לעשות" זה אומר שהיא צריכה לזרום עם מישהו שרוצה לנצל אותה מבחינה מינית? מה? אין לה דעה ורצון משל עצמה? אני מציע שתקחי אותה לשיחה, תתני לה 2 סתירות, ותסבירי לה שלא כל הגברים ככה ומגיע לה הרבה יותר טוב מזה........ לא כל אידיוט שלוקח ממנה מספר טלפון וקורא לה חמודה הוא גבר למופת....
זה כל מה שאני יכול להגיד לך פה........

ניסינו

אני והבנות והיא לא ממש מבינה... היא כבר הייתה אצלו בבית בפגישה השנייה,בחדר, עד מאוחר.... והוא כבר רוצה ללכת איתה לבית מלון היא אמרה שהיא עדיין רוצה להמשיך לצאת איתו שהוא אומר שהוא רציני ולא ניראה לה שהוא משקר כי הוא מוציא עליה דיי הרבה כסף ביציאות שלהם. אגב היא בת 18 וחצי והוא בן 23 היא לא מצליחה להבין... אוף.

HyPeR SoNiC

New member
ממממממ

ניסית להסביר לה שהוא מתקדם טיפה מהר מדי? ושכסף לא יכול לקנות אהבה, אלא רק סקס? ושאנשים באיזור הגיל שלו תמיד יחפשו לזיין בנות באיזור הגיל שלה? (יש לי חבר בן 24 שתמיד מבקש ממני להכיר לו ידידות שלי) ושבן אדם לא יכול להצהיר על כוונות רציניות אחרי 2 פגישות ולהתכוון לזה ברצינות? ושבית מלון אחרי 2 פגישות רק אומר שהוא רוצה סקס? נו באמת! שתפקח את העיניים קצת ותסתכל על העובדות!!!!! תראי..... אם הוא באמת רציני - אז יהיה לה מזל..... אבל אם לא..... היא סתם תיפגע וחבל..... אבל היא גם תלמד בדרך לא להיות כל כך תמימה ונאיבית......

HyPeR SoNiC

New member
חחחחחחחחחחח

א. אני לא ממש בקשר איתו ב. הוא..... ממש לא הטיפוס שלך ג. הוא נראה כמו הצרות שלי...... ד. אני לא כמו החבר של אריק
מספיק סיבות?

pain is MY love

New member
אז ככה

א. אמרת חבר... אז חשבתי... ב. מאיפה אתה יודע מה הטיפוס שלי?! ג. טוב זאת באמת בעיה. ד. תפסיק להזכיר אותו בכל חור!

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo13.gif

א. הייתי צריך להגיד "היה".... פשוט אנחנו כבר לא ממש בקשר ב. אני לא...... אבל אני יודע מה ל-ג-מ-ר-י לא הטיפוס שלך
ג. אכן כן..... גם האופי שלו לא משהו.... ד. חיחי

../images/Emo6.gif אז שתלך

רק אם היא תקבל פוביה מגברים אח"כ אל תאשימו אותי נו סתם זה ממש מסוכן.... חסר סוטים היום?! החברונת שלך משחקת באש וממש מזמינה לעצמה אונס

מיטללל

New member
לא הבנתי למה

את כל כך בטוחה שהוא מתכוון "לנצל אותה מינית.." (פספסתי פה משהו? שני אנשים בוגרים.. מעל גיל 18.. למה המילה "ניצול" נכנסת לפה בכלל?) אמרת לה מה שאת חושבת... עכשיו- במקומך הייתי מפסיקה להתערב בזה... אלו החיים שלה. כנראה יש לה משהו אל אותו בחור... אם תהרסי לה את זה, היא בסוף סתם תכעס עליי. כמו שאמרתי בהתחלה, היא בוגרת. נקווה שיש לה את הגבולות שלה...

זה ניראה ככה

כי הוא מזמין אותה הרבה לבית שלו,לחדר שלו היא אמרה שאחרי יומיים הוא כבר רצה,אבל בסוף הם הלכו כמעט עד הסוף. ועכשיו הוא רוצה להשכיר חדר בבית מלון לשניהם.. זה דיי ניראה ככה במיוחד לאור העובדה שהיא אמרה שהיא רוצה שיצא מזה משהו רציני בלי שהיא תפגע. ועוד אמרתי לה שתגיד לו שהיא חשבה על זה והיא מבינה שזה היה מוקדם מידי <מה שהם כבר עשו..> ושהיא צריכה זמן והיא ענתה לי שאי אפשר להגיד למישהו כזה דבר אחרי שזה כבר קרה,אי אפשר לחזור אחורה ושזה מה שהבנים רוצים ואין מה לעשות. זה קצת מסריח העניין הזה..

סופה 20

New member
אולי אני יהיה רע אבל...

תני לה להבין בעצמה..... ועכשיו לתגובה על השרשור. אני לא מבין אותך , מה איכפת לך ? חיים שלה , אולי היא רוצה לעשות את מה שהיא עושה איתו? את לא חושבת שאם היא לא רוצה היא הייתה אומרת משהו? או שהיא בת 18 בלי פה ולא יכולה להגיד לא . גם אם היא תמימה אין לה רצונות? אין לה כוח רצון? וכמו שאמרתי מקודם תני לה ללמוד זה ניסיון חיים , החיים לפעמים הם חרא אחד גדול אבל אני חושב וזה רק אני שהיא נהנת אם היא עדיין איתו לא? אז הוא רוצה להזמין חדר במלון ביג דיל!! היא בוגרת תני לבחורה להחליט מה טוב לעצמה. לפעמים אנשים טועים בחשיבות שלהן על בחורים.

מה?? חברה שלך לא נורמלית...

לדעתי את צריכה לדבר איתה ולספר לה מה את חושבת. אולי זה יפקח לה את העיניים...

למעלה