תיזמון מצגת POWER POINT

בני ס

New member
תיזמון מצגת POWER POINT

שלום, במצגת שבניתי יש 30 שקופיות שהמעבר ביניהן הוא ע"י הקלקה. אני רוצה שמהשיקופית מ"ס 7 עד מ"ס 11 השקופיות יתחלפו בלופ עד הקלקה ולאחר מכן משקופית מ"ס 12 המעבר חוזר להיות לפי הקלקה. האם מישהו יודע אם ניתן לעשות את זה? איך עושים את זה? תודה מראש בני

zartzi

New member
תזמון משולב במצגת פאוארפוינט

אני מקווה שבקשתך הובנה כראוי. המילה "לופ" מבלבלת מעט. בד"כ, כשאומרים "לופ" , הכוונה היא שמצגת חוזרת על עצמה כל הזמן. כלומר, ניתן לחשוב שאתה רוצה ששקפויות 7-11 תחזורנה על עצמן כל הזמן... אם כוונתך היתה ששקופיות 1-7 תקודמנה בלחיצת עכבר ושקופיות 11-7 תקודמנה אוטומטית ו משקופית 12 - הקידום ייעשה בלחיצת עכבר - עיין באיור המצ"ב. מתפריט 'הצגת שקופיות' בחר 'מעבר' ובתפריט הצידי הגדר כמתואר באיור המצ"ב.

בני ס

New member
תזמון משולב במצגת פאוארפוינט

תודה, ZARTZI, בקשתי הובנה חלקית. אני אכן רוצה שהשיקופיות 7-11 תחזורנה על עצמן כל הזמן עד לחיצת עכבר הבאה. המצגת צריכה לעבוד כך: משיקופית 1 עד 7 השיקופיות מקודמות בלחיצת עכבר לכשהגיע לשיקופית 7, המשך קידום אוטומטי עד שיקופית 11 וחוזר חלילה (7-11 בלופ) בלחיצת עכבר הבאה המצגת עוברת לשיקופית 12, ומשם הקידום ממשיך בלחיצת עכבר. האם ניתן לעשות דבר כזה?

zartzi

New member
אפשרות אחת

אולי הפיתרון קצת "פרימיטבי" אבל הוא עשוי לשרת את המטרה. הייתי מכין שתי מצגות: מצגת א' תכיל את השקופיות 1-6, ו-12 ומעלה. המעבר בשקופיות אלה יוגדר כ"מעבר בלחיצת עכבר". מצגת ב' תכיל את השקופיות 7-11 וכאן תהיה הגדרה של לופ (כלומר, קידום אוטומטי כפי שתארתי בתגובה הקודמת, אבל צריך להוסיף לכך שזה יחזור להתחלה:'הצגת שקופיות' > 'הגדרת הצגה' > במקטע האמצעי, סמן V בריבוע 'המשך בלולאה עד להקשת Esc). במצגת א', בשקופית 6, צור קישור למצגת ב'. במצגת ב', בכל
אחת מהשקופיות, צור קישור אל מצגת א' שקופית 12. מספיק שתיצור את הקישור פעם אחת (ע"י הוספת אובייקט או לחצן פעולה) ואח"כ תדביק אותו ביתר השקופיות. ההצגה תתבצע כדלקמן: מתחילים במצגת א', כשמגיעים לשקופית 6, מקליקים על הקישור ו"עוברים" למצגת ב'. מצגת זאת רצה עד בךופ שתחליט להפסיקה. "הפסקת" הלופ תיעשה ע"י הקלקה על הקישור שיש בכל אחת מהשקופיות, ואז ההצגה עוברת לשקופית 12 שבמצגת א'.

למעלה